närbild på applicering av läppstift
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Skulle du vilja kunna matcha ditt läppstift med nagellacket du har? Eller kanske måla läpparna med samma färg som på favoritblusen? Att skräddarsy sin läpplook för dagen har precis möjligt tack vare YSLs häftiga läppstiftsfabrik i miniformat: Rouge sur Mesure. Det här är resultatet av att L'Oréal köpte upp tech-företaget Person för ett par år sedan. Utvecklingen av Rouge sur Mesure har dock pågått under fem år.

enkel laddning av läppstiftsmaskinen

Så funkar läppstiftsmaskinen

Rouge sur Mesure är en apparat du laddar med färgpatroner och sedan styr med din mobil. Appen gör det möjligt att mäta av färger på allt möjligt tack vare kluriga algoritmer. Vill du ha en perfekt match till kvällens klänning fixar den det. Gillar du tyget på en soffa kan du få fram ett läppstift i samma nyans även där. Vet du inte vilken färg du ska välja? Då kan du också få tips i appen. Med alla färgpatroner inräknade går det att få fram en fantastisk mängd olika nyanser.

de fyra färgfamiljerna från rouge sur mesure

Mixat och klart

Det finns fyra färgfamiljer med tre patroner i varje: rött, rosa, brunt och orange. När du laddat färgpatronerna i maskinen blandar den ihop rätt dos och levererar sedan en perfekt liten klick av din valda nyans högst upp under locket. Finishen du får är samma som YSLs Velvet Cream med matt finish.

rouge sur mesure styrs med mobilen

Det lilla lyxiga extra

Årets bästa mascara - skönhetsredaktörens favoriter

Det slutar dock inte här. Den här väldesignade manicken har flera smarta detaljer. Förutom att den medföljande läppenseln sitter fast på maskinen med en magnet så kan du lyfta av toppen. Det är en lyxig ask du kan bära med dig under dagen för snabba läppstiftspiff.

ysl smarta fodral till ditt läppstift

Investeringsobjekt

Det är såklart inte helt gratis att fixa sin eget skräddarsydda läppstiftsfärg. Rouge sur Mesure är en investering som går loss på lite mer än 4000 kr. Då ingår två set med patroner. Än så länge finns den tyvärr bara i Kina, Frankrike och på den amerikanska marknaden. Om den kommer hit är än så länge inte känt men vi lovar att hålla utkik!

Så får du läppstiftet att sitta hela kvällen

Mest läst