Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sminket som går att ha på ögon, läppar och kinder

29 maj, 2023 
Bästa multi-sticket för ögon, läppar och kinder.
Multifunktionella makeupstift är inte bara smidiga att ha i väskan för snabb färgpåfyllning under dagen. Med de här vårdande stjärnorna kan du fixa allt från fräsch rodnad till en vackert monokrom och modern sminklook.
Annons
Marie Fredriksson - så minns vi henneBrand logo
Marie Fredriksson - så minns vi henne

Bästa multi-sticken som går att använda på ögon, kinder och läppar

Vill du ha en skirare finish av ditt multistick? Svep på handryggen, plocka upp färgen med en fluffig borste och svep på, perfekt om du bara vill ha en lätt slöja av färg.

Multi-stick: Cheek & Lip Stick R.E.M. Beauty

Bäst i test, recension multi-stick, R.E.M Beauty Cheek & Lip Stick

Ett härligt mjukt stift med rundad topp vilket gör det lite enklare med finlir. Finishen är mer glossig än andra stift och innehåller bland annat mjukgörande jojobafröolja och grapefruktextrakt. Det gör att de fyra färgerna med kompakta pigment är extra sköna att ha även på läpparna men kan behöva hjälp att fixeras om du målar dem på locken.

Annons

Pris: Ca 219 kr.

Multi-stick: Multi-Stick Ilia Beauty

Multi-stick Ilia Beauty, bäst i test, recension, bästa multisticket

Ett behändigt lyxstick där den skönt vårdande formulan med bland annat ekologiskt bivax först känns lite trögare än många liknande produkter. Men låt dig inte luras, när den värms upp glider den lätt på och ger en naturlig fin lyster. Bland de tio nyanserna hittar du både krämig och skimrande finish i rosiga och bronsiga toner som är behagliga vart de än placeras.

Pris: Ca 459 kr.

Multi-stick: Complete Harmony Lip & Cheek Stick Stila

Complete Harmony Lip & Cheek Stick Stila, bäst i test, recension, bästa multisticket

Krämigt stift som ser riktigt knalligt ut i hylsan men ger betydligt skirare look på huden. Formulan är lätt att tona in och du kan enkelt bygga om du önskar en lite mer intensiv effekt. Här finns fyra uppiggande nyanser där alla ger elegant och mjukt matt effekt som sitter väldigt snyggt, framför allt på kinderna.

Annons

Pris: Ca 395 kr.

Multi-stick: Lip + Cheek Mini Stick Milk Makeup

lip+cheek mini stick milk makeup, bästa multisticket, recension, bäst i test

Det perfekta stiftet för dig som vill kunna fixa looken på språng. Miniformatet gör det enkelt att få med sig, du har hela 11 nyanser att välja mellan och den veganska formulan med mjuka pigment går smidigt att tona ut med fingrarna. Inte det bästa för läpparna men väldigt fint på både kinder och lock. Bonus också för att det doftar gott.

Pris: Ca 179 kr.

Multi-stick: Radiant Cream Colour Stick Beautyact by Kicks

radiant cream colour stick beautyact by kicks

Ett härligt färgutbud av plånboksvänliga stift du med fördel kan ha både på kinder och ögonlock tack vare en väldigt mjuk pigmentering. Dock är den veganska formulan inte så återfuktande och därför inte den bästa för att sätta färg på lite torrare läppar.

Pris: Ca 199 kr.

Annons