öga målat med skimrande skugga

0:51

Efter reklamen: Vi öppnar Skincity Skincare Calendar – spoilervarning!

(0:51)

Makeup-paletter har blivit mer och mer populära de senaste åren och det finns numera inte bara ögonskuggor som erbjuds. Du kan hitta också hitta läppstift, concealers, puder och såklart också multifunktionella puder med flera saker i samma låda. Här är tre nyheter som vi fastnat lite extra för den här hösten.

Palett för basperfektion

palett för snygg bas-finish

Ambient Lighting Edit Universe Unlocked är det blygsamma namnet på Hourglass senaste limiterade lyxpalett med allt du behöver för att få en riktigt snygg bas (minus foundation). Just Ambient-pudren är hyllade för den fantastiska finish de ger på huden och hur lättarbetade de är. Under locket hittar du:

  • Ambient Lighting Powder som sätter basen samtidigt som den ger looken av en slätare yta och en mjuk mycket smickrande lyster.
  • Till kinderna finns två helt nya rouge - en i djupare och mer sensuell bärton och en koralltonad som fixar riktigt pigg färg till kinderna.
  • Värme till huden kan du fixa med Ambient Lighting Bronzer som är en ganska ljus bronston vilket gör den perfekt när sommarfärgen falnat.
  • Lägg till en magisk lyster med Ambient Metallic Strobe Lighting Powder, en helt ny highlighter som fungerar fint till de flesta hudtoner.

Ambient Lighting Edit Universe Unlocked från Hourglass är en investering du kommer ha glädje av i flera år. Den kostar 999 kr och finns här (reklamlänk från Apprl).

Bästa produkterna för att ta bort vattenfast mascara

Mini-palett med signaturskuggor

skuggor i harmoniserande nyanser från glossier

Monochromes är namnet på Glossiers nya smarta minipaletter där du får tre veganska och talkfria skuggor från samma färgskala men med olika intensitet och finish: matt, metallic och satinskimmer. Perfekt om du har en favoritfärg som du alltid återkommer till. Här finns tio varianter att välja mellan. Förutom det smarta upplägget är det här dessutom en palett där du kan fylla på med refill när en skugga tagit slut, asken är delvis av återvunnen plast och all förpackning går att återvinna.

Monochromes från Glossier kostar 220 kr och finns här.

7 knep för att undvika torra läppar i höst!

Lyx-palett för skimmerälskaren

By Terrys palett med nio lyxigt skimrande skuggor

By Terry har precis lanserat en ny limiterad skuggpalett med tema Paris. Det här konstverket bjuder inte bara på nio högpigmenterade, coola och lyxigt skimrande skuggor som sätter fokus på dina ögonen. Pudren i Terrybly Paris VIP Experte Palette är dessutom dekorerade med ikoniska objekt från den franska huvudstaden, otroligt chict precis som skaparen av paletten.

5 sköna foundations som passar mogen hy

Terrybly Paris VIP Experte Palette från By Terry kostar ca 550 kr och finns här (reklamlänk från Apprl).

Mer läsning

Femina