Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Årets skönhetsklappar med extra allt!

05 dec, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografmarko klaric/pexels
Vad drömmer du om att hitta under granen? Här hittar du några av årets hetaste klappar med allt från välfylld och vacker palett till magiskt maffigt doftljus.
Annons
Så binder du julen vackraste (och största) kransBrand logo
Så binder du julen vackraste (och största) krans

Julklappar som är något alldeles extra är en trend det här året. De som inte bara bjuder på ett magiskt innehåll utan också är vackra att se på och verkligen går att använda långt efter att granen kastats ut. Exklusivt absolut men också hållbart. Här är några av årets drömmigaste klappar.

Magisk makeup-palett

dekorarativ ögonskuggspalett från gucci

Gucci har komponerat sin första palett och som vanligt med det här märket är den något alldeles extra. Palette des Yeux Floral är som en present redan när du ser utsidan med sitt vackra vintage-inspirerade blommönster. Inuti väntar 12 välkomponerade skuggor med allt från matt till metallisk finish. När du målat ända ner till pannån så kan du lätt lyfta ut paletten och använda asken till fin förvaring.

Annons

Palette des Yeux Floral från Gucci kostar 1550 kr och du hittar den här (reklamlänk).

Doftljus deluxe

extra stort doftljus från la bruket

För doftljusälskaren är årets drömklapp de vackra handgjorda och megastoa doftljusen i keramik som är designade av märkets grundare Monica Kyhlén och finns i allt från klassikern Coriander till årets nya Bastu. De har en brinntid på 90 timmar och kan efter användning med fördel användas som otroligt fin kruka.

doftljustillverkning i la brukets atelje

Handgjort doftljus XXL från L:a Bruket kostar 1900 kr. Det finns i begränsad upplaga, du hittar alla dofter här.

Annons

Exklusivt borstkit

lyxigt borstkit från westman atelier

Sugen på nya penslar till makeupen? Då ska du spana in det här exklusiva kitet med åtta handgjorda kvalitetsborstar från Westman Atelier. Varje verktyg hjälper dig att få ett perfekt resultat, handtagen är av FSC-certifierad björk och stråna av mjuk och ändå slitstark vegansk nylonfiber som håller formen i många år framöver.

Brush Collection från Westman Atelier kostar ca 4800 kr och det finns här.

Maxad sminkväska

makeup och hudvårdsfavoriter från estee lauder

En stor och lyxig resenecessär fylld med älskade klassiker både från hudvårds- och makeuphyllan har Estée Lauder plockat ihop till den här julen. Blockbuster är verkligen något alldeles extra, här får du favoriter som Advanced Night Repair i både full storlek och liten reseflaska, Sumptuous Extreme Mascara, två paletter med både skuggor och rouge plus massa mer.

Annons

Blockbuster från Estée Lauder kostar 1145 kr men innehåller produkter till ett värde av 5220 kr. Du hittar den välfyllda necessären här (reklamlänk).

Guldbox för stråna

specialdesignad julbox med exklusiva hårprodukter från oribe

Väldoftande, härliga att använda och får håret att glänsa av välmående - det är resultatet med produkterna i Gold Lust från Oribe. Till julens kollektion hittar du en vackert dekorerad samlarbox som illustrerats av franska inredningsatelier À Paris chez Antoinette Poisson och innehåller tre produkter från serien: schampo, balsam och hårolja.

Gold Lust Collection från Oribe kostar 1410 kr och du hittar den här (reklamlänk).

Annons