Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så bra var de nya sminkprodukterna i maj

08 jun, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografanthony shkraba/pexels
kvinna som testar skönhetsprodukter
På jakt efter riktigt bra nyheter att mejka dig med? Då ska du kika här! Vi guidar dig till pärlorna bland maj månads makeuplanseringar.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Det är en djungel av nytt smink som lanseras varje månad. Hur ska man veta vad som verkligen fungerar och vad man ska låta ligga kvar på hyllan? Häng med oss! Vi har koll på alla nyheter och testar det mesta. Här är våra favoriter bland de makeupprodukter som dök upp på disk förra månaden.

Rougestift

rouge i stift från hourglass

Vanish Blush Stick från Hourglass är allt man kan önska sig av ett rouge och lite till. Här får du nämligen lyx hela vägen från den lättjobbade stiftformulan till den exklusiva hylsan. Det finns dessutom en hel radda med nyanser att välja mellan och skulle du få feeling kan du alltid använda dem även på läppar och lock.

Annons

Vanish Blush Stick från Hourglass kostar 579 kr och finns här (reklamlänk).

Tonat läppbalsam

lent gelbalsam för läpparna

Lipid Lip Balm från Makethemake har en drömlik gelformula som lägger sig likt en smekning på läpparna och ger både mjukare underlag och snygg ton. Ett sånt man kan dra på var man än är och utan spegel och det blir bra varje gång.

Lipid Lip Balm från Makethemake finns endast i tre nyanser tyvärr men kostar bara 169 kr. Du hittar det här (reklamlänk).

Målinriktad concealer

concealer speciellt pigmenterad för mörka ringar

Bright Fix från Fenty Beauty är concealern att satsa på om du vill trolla bort mörka ringar under ögonen. Här har man tagit fram hela 16 nyanser för att ljus som mörk ska få hjälp och det är tack vare en riktigt bra mix av perfekta undertoner, hudvårdande ingredienser och lättarbetad formula som du kommer att lyckas. Formulan är inte helt täckande men det gör bara att finishen ser mer naturlig ut.

Annons

Bright Fix från Fenty Beauty kostar 289 kr och finns här (reklamlänk).

Elegant matt flytande läppstift

flytande matt läppstift med behaglig formula

LiquiLust Divine Rose II Collection från Pat McGrath är helt viktlöst flytande läppstift med sammetsmatt finish som blir likt ett med dina läppar. Sitter toppen så länge man inte bestämmer sig för pizza. Den är lite mörkare rosiga färgen är snygg på alla.

LiquiLust Divine Rose II Collection från Pat McGrath kostar 399 kr och finns här (reklamlänk).

Annons

Makalös hybrid

solskydd och foundation i en ask

En riktig dyrgrip är Skinbetter Science hybrid mellan makeup och solskydd. Sunbetter Advanced Mineral Protection Tone Smart SPF 50+ har en silkeslen och tonad cremegele-formula med elegant filtereffekt som snyggar till huden. Den ger samtidigt både högt och effektivt skydd mot UV-strålar och du får lätt med asken i väskan för påfyllning under dagen. På minuslistan finns pris och tillgänglighet, du hittar bara det här märket hos ett litet antal hudvårdssalonger.

Annons

Sunbetter Advanced Mineral Protection Tone Smart SPF 50+ från Skinbetter Science kostar 695 kr och du hittar det bl a här.

Volymmascara

Det har varit en bra mascaravår så förväntningarna på Straight Up Volumizing Peptide Mascara från RMS Beauty var väldigt stora. Tyvärr spelar den inte alls i samma liga som t ex Idôle från Lancôme, här får du verkligen kämpa för fylligheten och borsten är ganska tät vilket försvårar separation. Men den sitter väldigt bra, ovanligt bra för att vara en naturlig mascara faktiskt.

Straight Up Volumizing Peptide Mascara från RMS Beauty kostar 329 kr och den finns här (reklamlänk).

Annons