Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Skönaste läpptrenden just nu

31 jan, 2021 
Ge dina läppar extra kärlek och färg i kylan med ett tonat läppbalsam.
När läpparna dammar av torrhet kan ett tonat läppbalsam glamma upp vardagen. Här är några nya och extra sköna favoriter.
Annons
Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Är det torrt på läppfronten just nu? Det måste vara en av vinterns mest återkommande plågor, när den kalla luften ute och varma fuktfattiga inne får läpparna att torka till russin. Inte det bästa utgångsläget för att ladda på med ett tjusigt matt läppstift. Men ett läppbalsam, det blir toppen. Är det dessutom tonat får du både välgörande smörj och snygg färg. En smörig favorit som fortfarande går varm här hemma är denna. Men det har också dykt upp några riktigt fina och fantastiskt skön den senaste tiden. Som de här tre.

En av Isadoras stora nyheter den här våren är Smooth Color Hydrating Lip Balm. Det ser mer ut som ett läppstift men färgen är väldigt subtil, mest ton får du med den som heter Soft Caramel som närmast kan beskrivas som en MLBB*. De två övriga ger väldigt naturlig finish. Formulan är framför allt återfuktande och vegansk.

Smooth Color Hydrating Lip Balm från Isadora kostar 129 kr. ANNONS Den kan du köpa här.

Vårdande oljor och en nypa pigment för nya Glow Play-lippien till en favorit.

Blushet Glow Play som MAC lanserade förra året har blivit en riktig hit och välförkänt. Det är en toppenprodukt att pigga upp kinderna med. Nu följer man upp med Glow Play Lipbalm, ett lent läppbalsam med gelkänsla på formulan och förpackad i snygg hylsa. Det ger mycket fuktig glans utan att kännas det minsta klibbigt. Bland ingredienserna finns olja från mango och jojoba samt sheasmör och något som kallas Moisture Glow Matrix som ska låsa in fukten så den inte rymmer. Det finns i 5 nyanser plus en transparent som ger lite puff för plutet som du kan se här nedan. Den heter Halo at Me.

Glow Play Lipbalm i transparent variant ger ändå en slags highlightlyster som gör att läpparna får lite exta oumph.

Glow Play Lipbalm från MAC kostar ca 185 kr. ANNONS Den kan du köpa här.

Tinted Daily Lip Balm från RMS har en väldigt skön och vårdande formula. Den ger mer färg än övriga i inlägget men låter ändå den egna läppfärgen lysa igenom en smula, mixen gör att effekten blir målad men mjukt. Det finns tre nyanser plus en transparent, mina favoriter är plommonlila Twilight Lane och röda Peacock Lane. Den senare är perfekt om du drömmer om röda läppar men inte riktigt vågar köra fullt ut täckande färg. Passion Lane är mer rosig och passar om du vill ha en lite mer snäll färg .

Tinted Daily Lip Balm från RMS Beauty kostar 305 kr. ANNONS Den kan du köpa här.

*MLBB = my lips but better,, vilket innebär en färg som förstärker den egna på ett väldigt naturligt och snyggt sätt.

Annons