Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna som lyfter håret med torrschampo bästa 2023
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet
0:49

Efter reklamen: Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet

(0:49)

Slå på ljud

Torrschampo är en av de smartaste uppfinningarna som finns om du snabbt vill fräscha upp håret utan att passera duschen. Du kan dessutom ge håret ett rejält lyft utan att behöva föna, locka och fixa. Så långt är allt bra. Men klassiska torrschampon har en tendens att göra håret strävt. Dessutom är det många som inte riktigt gillar den där matta finishen du kan få av vanligt torrschampo. Har du mörkare hårfärg kan det också vara svårt att hitta en nyans som faktiskt blir osynlig, de flesta torrschampo lämnar ljusa spår i håret. Sist men inte minst finns det en hel del som upplever att torrschampo med puderbas kliar i hårbotten. Så vad kan du göra för att få den där sköna torrschampo-effekten men utan att produkten varken syns eller känns i håret? Det finns en produkt som fått lysande recensioner och som nu hyllas av skönhetsproffsen: Secret Veil från Noir Stockholm.

Därför är torrschampot Secret Veil så bra

Skönhetsredaktören: Så fungerar Macs torrschampo-mascara

torrschampo secret veil från noir bästa torrschampot

Secret Veil från Noir Stockholm är faktiskt inte en ny produkt. Den har funnits i några år. Ändå tog det ett tag för folk att få upp ögonen för den här stjärnan. Kanske för att det är ett torrschampo men inte på det klassiska sättet. Secret Veil är nämligen inte torr. Det är en blöt vårdande mist vilket gör att många blivit förvirrade. Kan det verkligen fungera? Absolut säger vi. Och väldigt bra dessutom. Det fina är att finishen här inte blir ett dugg pudrig eller sträv. Håret blir mjukt, lätt och luftigt samtidigt som det känns mycket fräschare. Många med lite känsligare hårbotten har också upptäckt att Secret Veils formula inte alls irriterar på samma sätt som det täcke ett torrschampo kan bilda där nere. Det gör jobbet utan att du märker att det är där.

Så använder du Secreet Veil från Noir Stockholm

Experten: Så hittar du rätt foundation för din hudtyp

Precis som ett vanligt torrschampo så sprayar du Secret Veil i håret, vid hårbotten eller där du tycker att håret behöver fräschas upp. Glöm bara inte att skaka flaskan ordentligt innan du börjar. Den fina misten gör att du kan jobba ganska målinriktat, t ex om du bara behöver fixa luggen. Sedan ska du vänta en liten stund innan du stoppar in fingrarna och fluffar till frisyren. Du kan också föna håret med det här torrschampot om du vill, då får du ännu lite med volym. Bonus får Secret Veil också för att den doftar så härligt och lyxigt, noterna i formulan kommer från gardenia, ros, cederträ, vetiver, amber och mysk. Som en fin parfym helt enkelt.

Här är bästa pudret med spf: ”Ger glow och skydd mot solen”

Secret Veil Dry Shampoo Mist från Noir Stockholm kostar 298 kr/150 ml och du hittar det här. (länk till Lyko)

Mest läst