Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Så bra är nya Nude Plumping Serum Foundation från L'Oréal

15 sep, 2021 
AvJessica Blockström Hember
FotografEnrico Martins/Pexels
Vi har testkört märkets nya hyllade bas, här är resultatet.
Annons
Så gör du enkelt en håruppsättning – proffset visarBrand logo
Så gör du enkelt en håruppsättning – proffset visar

Letar du efter en foundation som känns lätt på huden, ger en naturligt fräsch finish, innehåller vårdande ingredienser och bara kostar lite mer än en hundring? Då ska du spana in L'Oréal Paris senaste nyhet Nude Plumping Serum Foundation från True Match-serien som just nu är en av de mest hajpade i sociala medier.

Med den här basen får du lätt till medeltäckning beroende på hur mycket du applicerar. Den är väldigt enkel att arbeta ut och torkar in ganska snabbt men lämnar ändå ytan fräsch. Den plumpar inte direkt men lägger sig inte synligt i varken linjer eller porer. Utjämningen är otrolig med tanke på hur tunn konsistensen är, även om du bara kör ett lager.

Annons

Luftig konsistens

För tunn är den verkligen. Det gör att det slukas mycket produkt om du använder svamp. Här är det bättre att köra på fingrarna, då får du den att gifta sig fint med huden. Du kan gå över med svamp efteråt om du vill få en riktigt snygg finish. Den här konsistensen gör dock att det lätt hamnar produkt på kanterna om du inte är väldigt försiktig när du stoppar ner pipetten i flaskan igen. Det kan helt enkelt bli lite grisigt.

Vårdande hybridformula

I formulan finns en kombination av hyaluronsyra och glycerin som ger skön fukt. Den är också subtilt skimrande med ljusreflekterande pigment. Det ger väldigt fin och lystrig effekt och den håller sig så hela dagen, väldigt imponerande. Den passar bäst till en normal hy, är den åt det torrare håller behöver du antingen preppa ordentligt med fukt under eller helt enkelt välja en annan foundation som innehåller mer mjukgörande ingredienser, t ex någon trevlig olja.

Snäll mot plånboken.

True Match Nude Plumping Serum Foundation från L'Oréal Paris är ett riktigt kap då den endast kostar 199 kr/30 ml. Nyansutbudet ser till en början mindre bra ut. Det finns nio att välja mellan. Men då är det bra att veta att varje färg är väldigt anpassningsbar och fungerar till flera hudtoner. Du hittar True Match Nude Plumping Serum Foundation här (reklamlänk).

Annons