Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Caia Wake Me Up Cream – så bra är den enligt experten

10 jan, 2024 
AvCecilia Persson
FotografTT, Caia Cosmetics
Caia Wake Me Up Cream

11 januari släpper Caia Cosmetics sin senaste nyhet, Wake Me Up Cream, som har beskrivits som "sömn på burk". Här är allt du vill veta om lanseringen – och hur du använder den.

Annons

Ända sedan laneringen 2018 har Bianca Ingrossos Caia Cosmetics gått som tåget, med stor uppståndelse kring de olika lanseringarna och inte minst Caias adventskalender. Fram till i oktober förra året har skönhetsmärket bara funnits online på sin egen hemsida, tills man då öppnade upp en popup-butik med utvalda produkter på varuhuset NK i Stockholm – en fysisk Caia-butik som nu blir kvar i ett halvår till, fram till 30 juni 2024.

Caia Cosmetics fysiska butik i form av en rosa popup på varuhuset NK i Stockholm

Caia Wake Me Up Cream

Men det kommer fler glada nyheter för Caia-älskare den här veckan – torsdagen den 11 januari släpper det hajpade bolaget nämligen en helt ny sminkprodukt: ANNONS Wake Me Up Cream. Produkten beskrivs som en kräm som ska användas under ögonen för ge ett mer vaket och piggare intryck, då den dels neutraliserar blå toner och dels innehåller ljusreflekterande pigment.

Annons

Experten: "Som sömn på burk"

Den krämiga formulan och dess egenskaper uppskattas bland annat av beautyprofilen Lina "Glowaddictions" Livian, som i en Instagramstory beskriver den som "riktigt trevlig" och bland annat lyfter fram att den inte creasar. Även beautyexperten Felicia "Browfelicia" Kjellgren har testat Wake Me Up Cream och i ett inlägg på Instagram hyllar hon produkten och beskriver dess effekter som "sömn på burk".

Wake Me Up Cream – nyanser

Produkten är inte en concealer, då den bland annat även ljusar upp, men den som vill ha ännu mer täckning kan applicera sin concealer ovanpå krämen. Wake Me Up Cream finns i två olika färger, en lite mörkare och en lite ljusare, och släpps på torsdag klockan 8.00 – ANNONS du kan se båda nyanserna och klicka hem dem här.

Annons
Wake Me Up Cream med neutraliserande och ljusreflekterande egenskaper från Caia

Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector eller Caia Wake Me Up Cream?

I sin recension av Caias Wake Me Up Cream berättar Felicia "Browfelicia" Kjellgren att hon gillar den bättre än den liknande produkten ANNONS Becca Under Eye Brightening Corrector från Smashbox, då hon upplever Caias variant som mer täckande och med bättre effekt samtidigt som den inte blir för tung. Vill du jämföra själv? ANNONS Här hittar du Becca i fyra olika nyanser.

Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Annons