Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Carolina Gynning lanserar eget smink – det blir första produkten

17 feb, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotograftt samt Magnus Liam Karlsson/Sveriges television
Carolina Gynning får eget smink genom sminkmärket Carolina Gynning Beauty.
Carolina Gynning breddar sin repertoar ytterligare.
Snart landar hennes makeup som just nu är skönhetsbranschens stora snackis.
Annons

Hon är konstnär och skådespelerska, har en populär podd tillsammans med Carina Berg och var nyligen en av gästerna i senaste säsongen av Stjärnorna på slottet.

carolina gynning lanserar eget smink
Carolina var en av deltagarna i senaste Stjärnorna på slottet. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

Nu under våren är hon dessutom på turné med just Carina där de kör live-podd. Mångsysslaren Carolina Gynning är verkligen högaktuell just nu. I veckan var hon dessutom en av prisutdelarna på Sveriges stora skönhetsgala Daisy Beauty Awards. I en underbart glammigt vit volangklänning och på rejält höga klackar avslöjade hon där nästa spännande steg i sin karriär för den samlade skönhetsmaffian.

Carolina Gynning ger ut eget smink

carolina gynnings parfym

Carolina Gynning gör nu sällskap med andra kändisar som Bianca Ingrosso, Kakan Hermansson, Pernilla Wahlgren, Yvonne Ryding och Danny Sauceudo när hon släpper sitt eget skönhetsmärke, Carolina Gynning Beauty. Hon är dock inte helt ny i skönhetsbranschen. För några år sedan lanserade hon sin egen parfym, den orientaliskt kryddiga Passion som idag är svår att få tag på.

Annons

Nu är det istället fokus på makeup, åtminstone i första släppet under det nya varumärket Carolina Gynning Beauty. På galan berättade hon att den produkt som hon kommer ut med först blir ett läppglans.

– Jag kan inte leva utan färg på läpparna. När man adderar färg på läpparna är det som att hela ansiktet lyster upp, konstaterar hon i en längre intervju i nya numret av Daisy Beauty.

Carolina Gynnings trygga partner

I samma intervju berättar Carolina att hon älskar smink och krämer och alltid har drömt om att ha ett skönhetsmärke. Så kanske inte helt oväntat om det också dyker upp hudvård så småningom. Med sig på sin nya skönhetsresa har Gynning det erfarna företaget Lets face it som bl a varit med och byggt upp Ida Warg Beautys varumärke men också ligger bakom Idun Minerals. När exakt Carolina Gynning Beauty kommer släppas är ännu inte klart.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons