vegansk kroppsvård med välgörande avocado

1:17

Efter reklamen: 5 enkla knep för badrummet som är bra för miljön

(1:17)

För några veckor sedan kom nyheten att The Body Shop tagit tillbaka 90-tals succén Avocado Body Butter i en uppdaterad, förbättrad och mer hållbar version. Vi var många som jublade redan då över att återigen kunna smörja in kroppen med den här ljuvliga favoriten. Men inte nog med det. Idag släpps nämligen en hel familj i serien.

Sommarens bästa läppbalsam med solskydd

Nya Avocado-familjen

bodylotion med avocado-olja

Så vad kan du lyxa till det med förutom Avocado Body Butter? I den nya serien hittar du allt från Shower Cream och Hand Balm till Body Lotion-to-oil, den senare perfekt för dig som gillar den sköna effekten och den milda doften på kroppssmöret men gärna vill ha något som är lite mer lättflytande och i tub. Den gör huden otroligt len direkt men utan att kännas kladdig.

Hållbart från insidan och ut

Hourglass nya fina palett är hållbarhet i lyxklassen

Produkterna är alla veganska och innehåller olja från avocados som odlas hållbart i Sydafrika och sheasmör från Ghana. Förpackningar delvis gjorda av Community Fair Trade-plast från Bangaluru i Indien.

Ännu mer avocado på menyn

kroppspeeling med avocado

Och det finns mer att se fram emot. Snart kommer också både Cream Body Scrub och Body Yogurt som är märkets återfuktande och lättviktiga gel-lotion för kroppen. Dessutom jobbar man på att få fram refill till Body Butter så att den stjärnan blir ännu mer hållbar.

5 enkla tips för att ge ditt glatta hår struktur

Avocado Bath & Body Care från the Body Shop landar i butik 27 juli. Priserna är: Hand Balm 60 kr, Shower Cream 75 kr, Body Lotion-to-oil 155 kr och Body Butter 195 kr. Du hittar dem här.

Mer läsning

Femina