Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Bästa makeupkapen för liten budget

12 aug, 2022 
kvinna använder fönster som spegel när hon målar på läppstift
Beautiful woman applying lipstick while using shop-window as mirror
Här hittar du plånboksvänliga pärlor som passar även när det är lite extra luftigt på kontot.
Annons
Fem favoriter från Femina: skönhetstips i värmenBrand logo
Fem favoriter från Femina: skönhetstips i värmen

Sommarens semester tillsammans med inflationen gör att det känns skralt i hushållskassan för många. Behöver du ändå fylla på skönhetsförrådet har vi tips på riktiga pärlor som både är snälla mot plånboken och levererar riktigt bra resultat.

Budgetvänlig bronzer

flytande bronzer från lumene

Solsken på tub får du med Lumenes hudvårdande, veganska och snabbjobbande Natural Glow Skin Tone Perfector i nyansen Perfect Tan. Du applicerar den enkelt med fingrarna och får en naturligt solkysst look på sekunden.

Annons

Natural Glow Skin Tone Perfector från Lumene finns i fyra nyanser, kostar 129 kr och du hittar dem här (reklamlänk).

Multifunktionellt makeup-kap

makeup i stickformat från beautyact

Rykande färska på hyllan är makeupstift från BeautyAct. Radiant Cream Colour Sticks kan du ha både som rouge, highlighter och bronzer beroende på vilken färg du har i handen. Vissa kan till och med dubbla som skugga. Förutom att det är barnsligt lätt att använda stift så blir resultatet ofta väldigt friskt och härligt. Här ingår dessutom vårdande ingredienser vilket gör finishen extra fin. Dra över huden och tona med fingertoppen.

Radiant Cream Colour Sticks från BeautyAct finns i 10 nyanser, kostar 199 kr och du hittar dem här. (reklamlänk)

Annons

Plånbokssnäll concealer

fuktgivande concealer från max factor

Mycket behaglig på huden är Max Factors nya concealer i kollektionen Miracle Pure. Förutom en väldigt hög andel naturliga ingredienser innehåller den hyaluronsyra som både binder fukt, har en snabbt utslätande effekt och ger en fräscht lystrig finish. Perfekt för en mogen hy med andra ord. Fler nyanser hade varit önskvärt men hittar du en som passar dig är detta ett väldigt bra kap.

Miracle Pure Concealer från Max Factor finns i 3 nyanser, kostar 129 kr och du hittar den här från och med vecka 33 (reklamlänk).

Prisvärd palett

palett med krämskuggor från barry m

Liten smidig palett med fem lättarbetade och veganska krämskuggor som sitter oväntat bra hittar du i nya Mini Shadow Cream Palettes från Barry M. Här kan du välja mellan mjuka naturliga toner i the Nudes, mustigt mörka färger i the Berries och klara humörhöjande kulörer i the Jewels.

Annons

Mini Shadow Cream Palettes från Barry M. finns i 3 färgställningar, kostar 89 kr och du hittar dem här. (reklamlänk)

Smarta baslacket för lilla budgeten

baslack med utjämnande effekt från atelier rouge

Hos Atelier Rouge hittar du inte bara nagellack i senaste trendfärgerna. Märket har börjat göra lite mer vårdande produkter också. En hybrid är deras Ridge Filler Treatment som har en otroligt utslätande effekt på fårade nagelytor. Formulan ska dessutom motverka att naglarna blir torra.

Ridge Filler Treatment från Atelier Rouge kostar 129 kr/8 ml och du hittar det här (reklamlänk).

Lyxigt läppstift för slimmad kassa

smalt läppstift med matt finish från l'oréal paris

Tunna läppstift är en het trend men har mest setts i lyxsegmentet. Men nu finns det eleganta Color Riche Intense Volume Matte Lipstick från L’Oréal Paris. Här får du en snyggt pudermatt finish och formen på stiftet gör att du enkelt får till en riktigt proffsig kontur. Pigmenten är rika men också formulerade så att de sitter otroligt bra utan att varken blöda eller kladda. Bonus också för att det är behagligt att bära tack vare en mix av arganolja och hyaluronsyra. Finns i 12 färger.

Color Riche Intense Volume Matte Lipstick från L’Oréal Paris kostar 149 kr och det finns här. (reklamlänk)

Annons