Supermodellen Ashley Graham på en fotografering
0:27

Efter reklamen: Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealer

(0:27)

Slå på ljud

Supermodellen Ashley Graham har haft några riktigt häftiga år. Förutom att hon är programledare på TV, går visningar, gör reklamjobb, är en av världens mest kända aktivister när det gäller kroppspositivism och har ett framgångsrikt samarbete med brun utan sol-märket St Tropez har hon nyligen blivit mamma. I början av året födde hon tvillingar och sedan tidigare finns en son i familjen. Ashley Graham har dock alltid en magiskt strålande hy och ett härligt leende på läpparna. Så hur får hon tiden att räcka till? Vad har hon för smarta skönhetsknep?

Supermodellens skönhetstips

Hur ser din rutin ut nu för tiden?

- Mina morgnar är väldigt aktiva sedan jag fick mina pojkar så jag behöver verkligen en rutin som är enkel och snabb. Som serum har jag Purity Vitamins Face Serum från St Tropez. Jag älskar lystern det ger mig och vitaminerna C och D som finns i formulan boostar också huden på ett härligt sätt. Emellanåt byter jag ut det mot nya Tan Tonic Drops för det hjälper till att dämpa rodnader, ge fukt och jämnare hudton. Hemligheten är välgörande ingredienser som niacinamid, E-vitamin och hyaluronsyra.

Äntligen! Nu gör glanset comeback på läpparna

Har din hud förändrats sedan du fick barn?

- Under båda mina graviditeter har jag kämpat med rosacea. Därför har jag varit tvungen att hitta en brun utan sol som också är återfuktande och skyddar huden.

hudvårdande brun utan sol-droppar

Har du några favoritprodukter och skönhetsbehandlingar du återkommer till?

- Om jag har tid så ser jag till att få en ansiktsbehandling som ger ordentligt med fukt på djupet. Det gör huden så mjuk, len och plumpad men ger också jämnare hudton och struktur. Jag har en rengöring från ett märke som heter Fig. 1 som är ett måste. Den heter The Micellar Oil Cleanser och den tar bort all makeup och skrufs utan att strippa huden på viktiga oljor. Tonic Glow Drops från St Tropez är också ett måste, speciellt för mammor på språng och som letar efter en produkt som kan få huden att stråla av glow och samtidigt ha hudvårdande effekt. Viktigt är solskydd, det är verkligen att vårda huden att använda det. Jag älskar Supergoop! Glow Oil SPF 50. Så länge jag har den på huden så bränner jag mig aldrig trots att den känns som en sololja. Sist men inte minst så är akupunktur för ansiktet toppen! Min akupunktör Sandra Lanshin och hennes nålar är min botox!

Bästa läppoljan – trendigaste produkten just nu

Vilka är dina topptips för att få en snygg solfärg när det finns lite tid?

- Skaffa en produkt som ger färg och har hudvårdande egenskaper så sparar du tid. Hitta det som passar in i din rutin. Jag gillar transparenta formulas eftersom man då kan applicera produkten när som helst. På morgonen, under dagen eller precis innan du hoppar i säng.

Vad ser du mest fram emot under 2022?

- Att se pojkarna växa! Ibland kan jag fortfarande inte förstå att jag faktiskt har tre pojkar nu. Vi har nyligen flyttat in i vårt hus och det har varit fantastiskt med all yta där vi kan leka och ha kul som familj också utomhus.

Bästa setting sprayerna just nu och allt du kan använda dem till