Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är de två brynprodukterna alla älskar - därför är de så bra!

14 okt, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotografpolina tankilevitch/pexels
kvinna som ler och pekar in i kameran med mascara i handen
Perfekta hjälpredor när både snyggare form och fylligare brynlook står på önskelistan.
Annons
Vintageskola: Så gör du de bästa second hand-fyndenBrand logo
Vintageskola: Så gör du de bästa second hand-fynden

Vi älskar skönhetsprodukter som underlättar i vardagen, som gör att det både går snabbt och lätt att piffa upp looken. Precis det är vad de två hetaste brynprodukterna på TikTok fixar. Det här är smart formulerade hjälpredor som på bara några minuter ger dig både fylligare och finare bryn samtidigt som du får perfekt kontroll på formen. Så vilka är mirakelprodukterna?

Brynprodukterna alla pratar om just nu

Lyxiga brynvaxet

brynvax som får brynen att sitta perfekt från anastasia

Det senaste året har varit ett segertåg för Anastasia Beverly Hills och deras Brow Freeze, ett brynvax som sålde slut så fort det lanserades. Vi förstår varför för det här är en otroligt lättarbetad produkt som du arbetar in i brynen för att få en skräddarsydd brynlook. Du får brow lift-looken utan att behöva använda "soap brow"-tricket eller gå på dyr salongsbehandling. Dessutom har den en magisk egenskap som gör att brynen faktiskt ser fylligare ut. Kombinerar du dessutom med en brynskugga eller brynpenna så har du alla möjligheter att få otroligt snygga bryn precis som du önskar. Vaxet är ofärgat, håller formen hela dagen utan att det blir stelt och ger inte vita flagor på brynstråna som många liknande produkter kan göra. Du applicerar det med en så kallad spoolieborste. Kanske inte konstigt att man får fram en sådan här toppenprodukt då grundare till märket är en av världens bästa och mest uppskattade brynstylister. Anastasia Soare går under namnet "ögonbrynsdrottningen" och hon vet vad hon vill ha ut av en produkt.

Annons

Brow Freeze från Anastasia Beverly Hills kostar 265 kr och du hittar det här. (reklamlänk)

Plånboksvänliga brynlimmet

flytande brynfixerare från nyx

I en lite snällare prisklass hittar du den andra hyllade brynprodukten, närmare bestämt The Brow Glue från NYX Professional Makeup. Här har du en riktig quick-fix som dessutom kommer i en praktiskt liten tub med borste så du kan ha med dig i fickan för snabba brynpiff under dagen. Både formulan och finishen är något mjukare än ovan nämnda Brow Frezze, The Brow Glue har en flytande konsistens och ger en lite fluffigare brynlook. Även denna kan du använda ihop med brynskugga eller brynpenna för en mer intensiv färg och tydligare form. Den håller inte riktigt lika bra som Anastasias vax så vill du verkligen ha bryn som sitter som limmade är den dyrare varianten vårt tips.

The Brow Glue från NYX Professional Makeup kostar 119 kr och det hittar du här (reklamlänk).

Annons