kvinna som får ansiktsbehandling
Största hårtrenderna 2022
0:57

Efter reklamen: Största hårtrenderna 2022

(0:57)

Slå på ljud

Låter en behandling som både suger upp gamla döda hudceller, plumpar och ger fantastisk lyster som en dröm? Då ska du spana in den senaste snackisen Diamond Glow, en av favoriterna som bl a ger Chrissy Teigen hennes magiska glow.

Chrissy Teigen är en stjärna som fastnat för den nya superbehandlingen Diamond Glow.

Vad är det?

Diamond Glow är en high tech-behandling från SkinMedica där man kombinerat tre olika tekniker i en apparat: exfoliering, extrahering (dvs rengöring av porer) och infusion (serum som trycks in i huden). I USA kallas den också SilkPeel 3.

Den utskällda läpplooken är tillbaka - så ser den ut nu

Hur går det till?

Den elektriska staven har ett munstycke klätt med krossade diamanter och det finns olika varianter för att hudterapeuten ska kunna skräddarsy för just din huds tillstånd. Med en speciell ganska långsam teknik slipar munstycket bort döda hudceller samtidigt som stavens vakuum-mekanism dammsuger upp det som lossnat. Du kan t o m se den rätt omysiga vätskan som är rester och smuts från din hud. Staven laddas dessutom med något av de serum som finns och slussar ner dropparna i huden. Här kan du välja allt från djupt återfuktande till pigmentminskande effekt.

Hur ser man ut efteråt?

Huden blir otroligt plumpad, lystrig, fräsch samt jämnare på i tonen och på ytan. Du behöver dessutom ingen återhämtning utan kan gå direkt på fest.

Vem passar Diamond Glow?

Det fina är att alla kan göra den här behandlingen. Den fungerar lika bra på för dig med en mogen hy som dig med acne eller rosacea då hudterapeuten kan skräddarsy allt från munstycke till serum.

Vad kostar det?

Så funkar trendiga hudvårdstricket slugging

En behandling på 30 minuter betalar du 1500 kr för. Diamond Glow finns just nu på salonger i Göteborg, Malmö och Stockholm, bl a Linné Hudklinik i huvudstaden. Vill du veta mer? Du hittar info här.

Mest läst