Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Äntligen! Här lanseras Givenchys fina makeup i Sverige

19 sep, 2021 
klassiska makeupfavoriter från givenchy
Lyxigare än så här blir det inte i sminkväskan!
Annons
TV: 5 snabba med Julia Ragnarsson om mode och skönhetBrand logo
TV: 5 snabba med Julia Ragnarsson om mode och skönhet

För några månader sedan kom nyheten att franska modehuset Givenchy kommer till Sverige med sina fina dofter. Och i dagarna fick vi beskedet att man även lanserar makeup och hudvård. Redan i veckan är det dags. Det här är härliga nyheter för alla som vill ha riktigt bra kvalitet i superfina förpackningar. Här är några av redaktionens favoriter.

Tre x favoriter från Givenchys makeup

klassiskt fyrfärgat löspuder i ny tappning

Prisme Libre Loose Powder är de klassiska puderkulorna i fjäderlätt och fin löspuder-version. Här får du fyra nyanser som inte bara mattar ner glans. Ljusreflekterande och korrigerande pigment ger en filtereffekt för en jämnare, slätare och snyggare finish. Det finns i 6 varianter för att passa alla hudtoner.

Annons

Le Rouge Deep Velvet är något av det elegantaste du kan måla på läpparna. Det här matta, högpigmenterade och sensuella lena läppstiftet är dessutom en lyxig accessoar i handväskan tack vare sitt vackra fodral i rött och silver. Det finns i 14 färger. Gillar du skräddarsydda produkter? Då finns exklusiva läderfodral i olika färger att välja till ditt läppstift med design inspirerad av Givenchys mode.

spännande mascara med flera effekter i en hylsa

Noir Couture heter den iögonfallande mascaran med tre bollar på borsten. Den är känd för att leverera lyxiga fransar med både volym och längd och precis som rådande trend får du här även en dos med vårdande ingredienser.

Annons

Här hittar du Givenchy

Modehusets doftar finns nu på både Kicks, Sephora och Åhléns medan makeupen till en början bara hittas hos Sephora där även hudvården så småningom dyker upp. Priserna ligger från 255 kr och upp.

TV: Veckans snackisar du inte vill missaBrand logo
TV: Veckans snackisar du inte vill missa
Annons