Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Det är årets hetaste färg

04 jan, 2022 
backstage på Versace för 15 år sedan
Här är nyansen som spås bli den stora vinnaren på allt från naglar till ögonlock 2022.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Är du förälskad i lila? Då är 2022 ditt år. Very Peri är namnet på färgen för stunden enligt företaget Pantone. Man beskriver den som en dynamisk ljusblå nyans med livfulla violetta undertoner, på engelska heter den Periwinkle blue. Vi skulle beskriva den som en krämigt mättad lavendel. Kolla här.

årets färg är very peri enligt pantone

Här är några produkter på makeupfronten som sätter lila färg på looken.

Annons

Ögonskuggspalett med lila toner

ögonskuggor från den lila paletten

Kungen av lila är såklart Prince och han har ärats med en helt egen palett med ögonskuggor från Urban Decay. Prince Eyeshadow Palette II kostar 620 kr och finns här (reklamlänk).

Lavendelblå naglar

lila nagellack från london grace

Enklaste sättet att stoppa in en ny färg i sin look är att lacka den på naglarna. Då passar Nailpolish i Cara från London Grace perfekt. Det kostar 139 kr och den finns här (reklamlänk).

Annons

Lila linjer

lilablå ögonpenna från ysl

Kombinera grafiska linjer kring ögonen med en lila superpenna som ger intensiv färg och dessutom är vattenfast och du har prickat in två stora trender på ögonfronten just nu. Crushliner No 3 från YSL kostar 275 kr och den finns här (reklamlänk).

Lavendel på fransarna

purpurfärgad mascara från shiseido

Controlled Chaos heter Shiseidos prisbelönta mascara som ger riktigt fylliga fransar. Den finns i flera nyanser, bland annat i den vackra Purple som verkligen sätter ögonen i fokus. Controlled Chaos Mascara Ink från Shiseido kostar 370 kr och den finns här (reklamlänk).

Annons