Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsexperten: 7 nya våriga parfymer jag älskar

16 feb, 2023 
Nya trendiga parfymer doftar gott
Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström Hember har luktat sig igenom vårens sortiment av parfymer – och listar de 7 som luktar godast!
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Pudrigt och varmt, syrligt och fruktigt, sensuellt och smekande. Skönhetsredaktören har nosat sig igenom säsongens nya parfymer och väljer sju favoriter.

1. My Way Parfum från Armani

My Way Parfum Armani

Iris och tuberose spelar huvud­rollen i den nya och mer intensiva My Way Parfum från Armani. En fruktig start övergår snart i varm och pudrig sensualism. Som flera av husets dofter går även denna flaska att fylla på när sista droppen är slut. Ca 835 kr/30 ml.

2. Miss Dior Blooming Bouquet

Miss Dior Blooming Bouquet parfym

Säg hej till nya Miss Dior Blooming Bouquet med glittrande tygrosett i halsen. Innehållet i flaskan är samma mix av bergamott, ljuv ros, pion och vit mysk som gjort doften till en av världens mest sålda. Ca 1 070 kr/50 ml Natural Spray.

Annons

3. Carolina Herreras Good Girl

Carolina Herrera Good Girl parfym

Carolina Herreras framgångs­saga Good Girl fortsätter men de pudriga och varma undertonerna från originaldoften har i Blush fått sällskap av mer soliga och fräscha noter som pion och ylang ylang. Ca 1 130 kr/50 ml EdP.

4. I Q by Dolce & Gabbana

I Q by Dolce & Gabbana parfym

I Q by Dolce & Gabbana väntar en praktfull doft där siciliansk citron och sötsyrligt körsbär bär huvudrollen, de flankeras av eleganta tränoter. Ca 1 130 kr/50 ml EdP.

Annons

5. The Scent Magnetic for Her från Hugo Boss

The Scent Magnetic for Her Hugo Boss parfym

Innehållet i The Scent Magnetic for Her från Hugo Boss är lika härligt mustig som den vackra purpurfärgen på flaskan. Här får du en elegant len och djup sötma från osmanthus, ambrettefrön och vit mysk. Ca 1 080 kr/50 ml EdP.

6. Myrica Muse från Miller Harris

Myrica Muse Miller Harris parfym

Fruktigt bäriga Myrica Muse från brittiska Miller Harris är en sensuell doft med ett hjärta av ros och patchouli som vilar på smekande undertoner av mysk, sandelträ och en liten dos ­vanilj. Ca 1 200 kr/50 ml EdP.

Annons

7. Black Opium Le Parfum från Yves Saint Laurent

Black Opium Le Parfum Yves Saint Laurent parfym

Noterna i Black Opium Le Parfum från Yves Saint Laurent gör den till en dröm för dig som älskar mustiga parfymer. Här bjuds på en fest av ­intensiva kaffe-ackord ihop med en generös dos vanilj. Ca 1 195 kr/50 ml.

Annons