Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Felicia ”Browfelicia” Kjellgrens 5 bästa skönhetsknep

06 mar, 2023 
AvJessica Blockström Hember
AvJosefin Westin
FotografPRIVAT
Browfelica ger sina bästa skönhetsknep
Makeupartisten Felicia Kjellgren har blivit en stor brynspecialist på Instagram som ”Browfelicia.”
Här delar hon med sig av sina 5 bästa skönhetsknep.
Annons
10 misstag nästan alla gör när de sminkar sigBrand logo
10 misstag nästan alla gör när de sminkar sig

Felicia Kjellgren har blivit en stor ögonbrynsexpert på Instagram under kontot @browfelicia. Hon har över tio år i branschen och driver en brynstudio i Stockholm där hon hjälper sina kunder med sina ögonbryn.

Hon är även utbildad makeupartist och delar gärna med sig av sina skönhetsknep och makeuptips på sitt instagramkonto.

Browfelicias 5 bästa skönhetsknep

1. Lägg sheet masker i kylen

att ha sina sheet masker och ögonmasker i kylen är en klassiker men ack så bra för att pigga upp och svälla av ansiktet. Ett favoritverktyg att ha i kylen är Dr Ceuracles Cryo Cooling Tool (2), ca 349 kr, ett verktyg gjort av duralumin som bevarar kyla otroligt bra. Jag masserar ansiktet med den på morgonen, den både dränerar, dämpar svullnad och piggar upp ett trött morgonansikte.

2. Lager på lager

Något som gör större skillnad än man tror för ansiktet, är att klappa in flera lager av en fuktgivande essence eller toner, det plumpar huden och ger en naturlig lyster.

Annons

3. Lås in fukten på läpparna

På tal om essence, testa att applicera det före ett fetare läppbalsam för att låsa in fukten och verkligen göra skillnad på de vintertorra läpparna.

4. Använd brynpenna som multipenna

En av de bästa produkterna att ha med i handväskan för en touchup – en brynpenna! Fungerar så klart till att fylla i brynen, men också som mjuk eyeliner för definiera ögonen eller till och med som läppenna. Det ramar in läpparna på ett mer naturligt sätt än man tror!

Har du färgat dina ögonbryn för mörka? Då ska du läsa om bästa tipsen för att rädda ögonbrynen.

5. Bästa produkten för håret

Den här produkten ÄR ett life hack för håret: Björks Tämja Multi Use Leave-in Tamer (4), ca 229 kr. Den gör lite av allt: ger värmeskydd (perfekt innan styling med värmeverktyg) och UV-skydd, agerar utredande så nytvättat hår blir lättare att borsta igenom, dämpar friss, ger glans, vårdar, reparerar och gör håret mjukt och följsamt. Den är så otippat bra! Extra plus för att man kan lägga ett tunt lager även i torrt hår för att direkt ta bort friss och ge glans, helt enkelt väcka håret till liv.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons