Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören: Så effektivt är Niveas nya serum mot fina linjer

06 mar, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografshutterstock/tt
Skönhetsredaktören Jessica Blockström Hember testar Q10 Anti-Wrinkle Power Expert Wrinkle Filler Serum från Nivea
Kan det här plånboksvänliga serumet utmana Peter Thomas Roths succékräm Instant FirmX när det kommer till att snabbt släta ut linjer?
Annons
Puder för mogen hy – så lägger du en bra basBrand logo
Puder för mogen hy – så lägger du en bra bas

Kanske har du sett videon med kvinnan som testat Instant FirmX från Peter Thomas Roth på sina mörka svullna ringar under ögonen? Den snurrade runt i sociala medier och förvånade nog de flesta på grund av otroligt resultat. Efter det har det dykt upp produkter som ska ha liknande effekt. En av de senaste är en betydligt mer plånboksvänlig variant, närmare bestämt Q10 Anti-Wrinkle Power Expert Wrinkle Filler Serum från Nivea.

Så ska Niveas serum släta ut rynkor

Niveas nya Wrinkle Filler Serum jämförs med Peter Thomas Roth hyllade FirmX så när vi fick ett pressprov bestämde vi oss för att testa. Produkten utlovar en utslätande effekt på linjer och rynkor på bara fem minuter. Nyckeln sägs vara filmbildande ämnen som ska lägga sig likt ett filter men också fylla ut ojämnheter och plumpa huden tack vare återfuktande ingredienser.

Annons

Konsistensen är likt en gel som är väldigt lätt att sprida ut. Det gäller dock att inte använda för mycket för att få extra effekt. Då finns risken att produkten börjar rulla på huden. Om det fungerar? Kolla här och döm själv.

Så bra är Niveas utslätande serum

Före och efter test med wrinkle filler serum från Nivea.

Wrinkle Filler Serum från Nivea testades på rengjord och återfuktad hud. Jag applicerade den runt ögonen, vid näsvingarna, mellan ögonbrynen och på huden kring läpparna där det sitter små fina linjer. Sedan väntade jag fem minuter innan det blev dags att ta efter-bilden som du kan se till höger. Det är samma ljus och samma plats, den enda skillnaden är just fem minuter med Wrinkle Filler Serum.

Annons

Effekten är inget mirakel som man har kunnat se med FirmX Eye från Peter Thomas Roth. Men visst syns det en mjuk skillnad, framför allt på huden runt ögonen. Det hade också känts märkligt om huden blivit helt slät. Då skulle jag inte ha känt igen mig själv. Att lägga makeup ovanpå går fint även om resultatet dämpas något.

Niveas serum wrinkle filler serum.

Q10 Anti-Wrinkle Power Expert Wrinkle Filler Serum från Nivea lanseras vecka 11 och kommer då att kosta 185 kr/15 ml. Du kan bevaka den här. (reklamlänk)

Annons
Instant firmx eye från Peter Thomas Roth.

Nyfiken på den hajpade FirmX Eye Temporary Eye Tightener från Peter Thomas Roth? Den kostar 515 kr/30 ml och du hittar den här. (reklamlänk)

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons