Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Här är vårens bästa foundations och puder med spf

17 apr, 2021 
AvVilma Nordell
Foundation och puder med spf
Skydda din hud mot solens starka strålar. Använd en foundation eller ett puder med solskyddsfaktor i, så slipper du tänka på solkräm. Här är 12 favoriter!
Annons

Att skydda huden med solskyddsfaktor är viktigt. Men det kan lätt bli kladdigt och omständigt att använda både smink och solskydd till vardag och fest. Därför är det bästa valet helt klart att använda en foundation eller ett puder med spf. Då skyddar du automatiskt din hy genom din dagliga hudvårdxsrutin. Här är 12 produkter vi gillar extra mycket:

Foundations med solskyddsfaktor

By Terry foundation med spf

By Terry har tagit fram denna foundation med spf 15, som ger full täckning med en matt och lätt finish. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Filorga foundation med spf

Om du vill ha ett riktigt starkt skydd är denna foundation från Filorga ett bra alternativ. Den förbättrar hudkvaliteten samtidigt som den skyddar med sina spf 30. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Lumene foundation med spf

En lätt foundation från Lumene med spf 20, som ger en osminkad look med naturlig glans. Vill du kan du dock bygga på täckningen. Vegansk. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Bare Minerals foundation med spf

En härlig foundation från bareMinerals med spf 20 som ger en matt finish i upp till 24 timmar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

CC cream med solskyddsfaktor

Vad är då skillnaden på en vanlig foundation och en CC cream? Jo, den sistnämnda är lättare i konsistensen och verkar vårdande.

Lumene cc cream med spf

Lumenes CC cream jämnar ut huden och reducerar rodnad samtidigt som den skyddar med 20 spf. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Akademieklinikens cc cream med spf 30

Hög solskyddsfaktor i Akademiklinikens CC cream, som är en mineralfoundation som sitter bra under hela dagen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Aco cc cream med spf

En budgetfavorit från ACO med spf 15, som är parfymfri och minskar uppkomsten av ojämn pigmentering. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Clinique cc cream med spf

En lätt men täckande kräm från Clinique som ger huden härlig lyster. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Puder med solskyddsfaktor

För dig som alltid använder puder kan det vara smart att köpa ett med solskydd i. En sista touch som ger bra skydd samtidigt som det mattar ner och jämnar till hudtonen.

Shisheido puder med spf

Shiseido har tagit fram ett puder med spf 30 som gör huden matt men ändå tillåter den att andas. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Sensai puder med spf

En puderfoundation med Anti-ageing-effekt från Sensai. Pudret har lätt textur, ger en naturlig finish och skyddar med sin spf 30. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Isadora med spf

Ett silkeslent puder från IsaDora, med spf 20, som motverkar blankhet. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

LÄS MER:

Skönhetsredaktörens bästa torrschamponBrand logo
Skönhetsredaktörens bästa torrschampon
Annons