Artikeln innehåller reklamlänkar
Foundation och puder med spf

Att skydda huden med solskyddsfaktor är viktigt. Men det kan lätt bli kladdigt och omständigt att använda både smink och solskydd till vardag och fest. Därför är det bästa valet helt klart att använda en foundation eller ett puder med spf. Då skyddar du automatiskt din hy genom din dagliga hudvårdxsrutin. Här är 12 produkter vi gillar extra mycket:

Foundations med solskyddsfaktor

By Terry foundation med spf

By Terry har tagit fram denna foundation med spf 15, som ger full täckning med en matt och lätt finish. Här kan du köpa den (länk till Lyko).

Filorga foundation med spf

Om du vill ha ett riktigt starkt skydd är denna foundation från Filorga ett bra alternativ. Den förbättrar hudkvaliteten samtidigt som den skyddar med sina spf 30. Här kan du köpa den (länk till butik)

Lumene foundation med spf

En lätt foundation från Lumene med spf 20, som ger en osminkad look med naturlig glans. Vill du kan du dock bygga på täckningen. Vegansk. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

Bare Minerals foundation med spf

En härlig foundation från bareMinerals med spf 20 som ger en matt finish i upp till 24 timmar. Här kan du köpa den (länk till butik)

CC cream med solskyddsfaktor

Vad är då skillnaden på en vanlig foundation och en CC cream? Jo, den sistnämnda är lättare i konsistensen och verkar vårdande.

Lumene cc cream med spf

Lumenes CC cream jämnar ut huden och reducerar rodnad samtidigt som den skyddar med 20 spf. Här kan du köpa den (länk till butik)

Akademieklinikens cc cream med spf 30

Hög solskyddsfaktor i Akademiklinikens CC cream, som är en mineralfoundation som sitter bra under hela dagen. Här kan du köpa den (länk till Åhlens).

Aco cc cream med spf

En budgetfavorit från ACO med spf 15, som är parfymfri och minskar uppkomsten av ojämn pigmentering. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

Clinique cc cream med spf

En lätt men täckande kräm från Clinique som ger huden härlig lyster. Här kan du köpa den (länk till Lyko).

Puder med solskyddsfaktor

För dig som alltid använder puder kan det vara smart att köpa ett med solskydd i. En sista touch som ger bra skydd samtidigt som det mattar ner och jämnar till hudtonen.

Shisheido puder med spf

Shiseido har tagit fram ett puder med spf 30 som gör huden matt men ändå tillåter den att andas. Här kan du köpa det (länk till butik)

Sensai puder med spf

En puderfoundation med Anti-ageing-effekt från Sensai. Pudret har lätt textur, ger en naturlig finish och skyddar med sin spf 30. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

Isadora med spf

Ett silkeslent puder från IsaDora, med spf 20, som motverkar blankhet. Här kan du köpa det (länk till Lyko).

LÄS MER:

5 schampoon som inte torkar ut ditt hår

Bästa solskydden för ansikte, kropp och läppar

5 mascaror alla älskar – till budgetpris

5 nya brun utan sol-favoriter

Skönhetsredaktörens bästa torrschampon
2:26

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

(2:26)

Slå på ljud
Mest läst