Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Hudkrämen till budgetpris som gör dig silkeslen: ”Gör alltid jobbet”

21 jun, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, privat.
Jenny Fredriksson om sin bästa hudkräm från HTH.
Att ha torr hud kan klia och vara obekvämt – men du behöver inte lägga några stora summor pengar för att bli mjuk och len.
Feminas modechef Jenny Fredriksson har en favorit som hon aldrig vill vara utan, som hon köper på ett så otippat ställe som Rusta.
– Jag köper den i bulk på Rusta för att alltid ha den hemma, säger hon.
Annons
Feminas läsare: Här är våra favoritparfymerBrand logo
Feminas läsare: Här är våra favoritparfymer

Ingen tycker om att vara torr i huden – att vara mjuk och len är något som de allra flesta föredrar. Att vara torr på kroppen kan vara obekvämt och klia, och göra att man ser blekare och glåmigare ut än man är och känner sig.

Att hitta en bra hudkräm för hela kroppen behöver inte heller kosta många kronor – medan hudvård för ansiktet lätt drar iväg i kostnad, så finns det riktigt bra och billiga alternativ för kroppen.

Feminas modechef Jenny Fredriksson har hittat en hudkrämsfavorit från det klassiska märket Hth, som går att hitta på bland annat apotek. Men hennes favorit köper hon helst i en annan vanligt förekommande butik – nämligen Rusta.

– Det här är min favorit-bodylotion! Hth Soft & Caring för normal och torr hy gör alltid jobbet. Jag köper den i bulk på Rusta för att alltid ha den hemma, säger Jenny Fredriksson.

Smarta knepet för riktigt len hud

Jenny Fredriksson avslöjar också sitt bästa knep för när hon är riktigt ordentligt torr på kroppen. Då kombinerar hon hudkrämen med en kroppsolja, som får kapsla in hennes bodylotion, och gör att hon blir riktigt mjuk.

– När det är riktigt torrt kompletterar jag med en olja på toppen. Då blir man silkesmjuk i flera dagar.

Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson
Annons