Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna som målar på läppstift sittandes på en moped

Young beautiful woman putting lipstick looking in mirror, while sitting on her scooter.

Bh-skolan med Femina
1:49

Efter reklamen: Bh-skolan med Femina

(1:49)

Slå på ljud

Läpptrenden är stor just nu, troligen en konsekvens av att man i stora delar av världen äntligen får gå utan munskydd. Det kommer nyheter på nästan fronter, från vårdande kit till härliga gloss. Precis som övriga trenden inom makeup så är dessutom det mesta hybrider med ingredienser som gör gott för läpparnas kvalitet. Vissa ger fukt, andra har fin plumpande effekt. Är du på jakt efter något nytt och fint till läpparna? Oavsett om du letar efter något som tar bort allt fnas och gör dem redo för ett snyggt läppstift eller vill ha mjuk härlig formula med elegant glans och färg så hittar du det här.

Smart läppkit

Smart kombinerat kit som får läpparna i fin form

Med snackisen Lip Care Trio från CLE får du en exfolierande peeling med glukonolakton som fixar bort fnas på en minut, välgörande läppolja som gör dina läppar otroligt mjuka plus ett fint aprikosfärgat gloss som ger läpparna en fräschare ton men också hjälper dig att hålla dem i bra form tack vare väl valda ingredienser. De sitter ihop i med en liten plastbåge och i den finns också en spegel som gör appliceringen enklare. Det är lent likt de flesta moderna gloss, inte klibbigt.

formulan på de tre välgörande produkterna i CLEs Lip Care Trio

Lip Care Trio från CLE Cosmetics kostar 549 kr och det finns här (länk till Skincity).

Allt om Pernilla Wahlgrens nya hudvårdsmärke L'Acuila

Plumpande gloss

läppglans från face som har plumpande effekt

Det går att se i spegeln hur läpparna tar sig an en fylligare form när man applicerat Biten från Face Stockholm. Den här glansiga och transparenta formulan gör magi med tunna läppar men har också fördelen att de inte blir torrare av ingredienserna, något som är vanligt bland andra plumpande produkter. Det här läppglanset känns som en len gel när det sitter på, det finns inget klibbigt alls över det.

Lip Treatment Biten från Face Stockholm kostar 320 kr och du hittar det här (länk till Lyko).

Lyxig läppolja

exklusiva läppoljor med doft från Hermes

Produkter för läpparna är hett just nu och det finns en kategori som sticker ut, nämligen läppoljorna. Denna hybrid av välgörande ingredienser i en behaglig formula som också ger en slöja av färg. Alldeles nylanserad är exklusiva Hermèsistible från Hermès där du får lyx från insidans lena och till stor del naturliga mix till den lilla tygpåsen som hylsan kommer i. Alla sex nyanserna är doftsatta med olika noter av husets parfymör Christine Nagel. Trots en lätt känsla på läpparna sitter färgerna oväntat bra.

Hermèsistible från Hermès kostar 574 kr och finns exklusivt på NK och husets egen hemsida.

Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du panda-looken av din mascara

Smörigt läppbalsam

glossigt balm från hourglass

Ljuvligaste läppformulan hittar du hos Hourglass nyhet Phantom Volumizing Glossy Balm. Det här sticket har en härligt smörig konsistens som glider skönt, jämnar ut läpparna väldigt snyggt och ger en mycket elegant blank glans. Trots att det är ett balm sitter färgerna superbra. Det finns åtta färger som släpper igenom din egen läppnyans lite grann och därför inte blir lika mörka och starka som de kan se ut vid första blicken.

Phantom Volumizing Glossy Balm från Hourglass kostar 400 kr och du hittar det här. (länk till Skincity)

Hudgurun Annica Forsgren Kjellmans bästa knep för en bra rutin

Läppfärg som sitter

glansigt läppfärg från maybelline som sitter mycket bra

De flesta läpprodukter som lovar lång hållbarhet gör läpparna snustorra. Inte Superstay Vinyl Ink från Maybelline. Formulan känns som ett läppglans och blir också med glossigt än många longlasting-produkter. Samtidigt sitter det snyggt och håller sig inom konturen i timmar. Det finns sex färger.

Superstay Vinyl Ink från Maybelline kostar 139 kr och det finns här (länk till Åhlens).

Mest läst