Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så bra är månadens nya sminksnackisar

12 jun, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotografkoolshooters/pexels
kvinnor som skrattar på picnicfilten
Från lystergivande och solskyddande CC-cream till lyxigt len läppstiftshybrid med plumpingeffekt - vi har testat de senaste och hetaste produkterna på makeupfronten just nu.
Annons
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lysternBrand logo
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lystern

Den första sommarmånaden är här och det märks bland nyheterna på makeupfronten. Här bjuds på härliga produkter som är perfekt när solen skiner och man vill få på sig sminket snabbt för att kunna njuta av värmen och vännerna. Vi listar våra nya favoriter där du hittar allt från lystergivande bas till mascaran som ger superlånga fransar med hjälp av en lyxigt fjäderlätt formula.

Oxygen Glow CC Cream SPF 30, Filorga

cc-creme med solskyddseffekt

En liten klick av Filorgas lätt tonade nytillskott i Oxygen Glow-serien ger huden både snabb utjämning och fantastiskt fin lyster. Den här hudvårdande cc-produkten är perfekt på semestern då den bjuder på ett högt SPF och även skyddar mot UVA-strålar.

Annons

Oxygen Glow CC Cream SPF 30 från Filorga kostar 395 kr/40 ml och du hittar den här (reklamlänk).

All Seasons Bronzing Powder Summer Limited Edition, Art Deco

vackert förpackat solpuder med både matt och skimrande finish

Sommarens vackraste solpuder hittar du hos Art Deco där både det keramik-inspirerade locket och det tre-tonade innehållet höjer humöret. Den limiterade designen är framtagen av ett italiensk keramik-familjeföretag med säte i lilla staden Città Bianca och du kan se liknande mönster och färgkombinationer överallt i den här lilla staden vid Medelhavet. I det här samlarobjektet får du en mix av skimrande och matt puder vilket gör det mycket användbart, inte bara i ansiktet. Använd gärna på ögonlocken och i dekolletaget också för en snyggt solkysst effekt där.

Annons
solpuder med tre olika finish

All Seasons Bronzing Powder Summer Limited Edition från Art Deco kostar 365 kr och du hittar det här. (reklamlänk)

Phantom Volumizing Glossy Balm, Hourglass

läppglans med flera effekter

Med den här nyheten får du både välgörande balm och lyxiga läppglans i en elegant och slimmad hylsa. Den högteknologiska formulan är inte bara ljuvligt len att svepa på. Här finns ingredienser som både plumpar snyggt och ger en vackert jämn yta. Den finns i åtta nyanser som alla blandar sig fint med din egen läppfärg för en mer naturlig effekt än traditionellt läppstift.

Annons
läppbalsam med len gelformula och glossig finish

Phantom Volumizing Glossy Balm från Hourglass kostar 409 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

aa

sommarens palett med nio puderskuggor

Alla skuggfärger du behöver för att få till en vacker och modern ögonmakeup hittar du i LH Cosmetics palett Daybreak. Här kan du snabbt skapa en naturlig daglook med ljusa toner men också får till en riktigt intensiv stil. Det fina är att du kan använda denna multipalett på flera sätt, några av skuggorna kan enkelt dubbla som eyeliner men du kan också få till riktigt snygga sotningar i olika nyanser. De nio puderskuggorna har alla bra pigment, är krämiga i formulan och går lätt att tona.

Annons

Daybreak Palette från LH Cosmetics kostar 449 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

Cloud Mascara, Sweed Lashes

svensk och vegansk mascara som ger riktigt långa fransar

En av de största succéerna på mascara-fronten de senaste åren är svenska Sweed Lashes Lash Lift. Nu följer märket upp med en ny spännande mascara i underbart somrig och molnprydd förpackning. Med Cloud Mascara får du vid första blicken en mer traditionellt designad borste än föregångaren. Tittar du närmare ser du dock att den är specialformad för att verkligen separera. Tillsammans med en mycket innovativ formula kan du skapa otroligt fylliga och framför allt långa fransar med superelegant finish.

Cloud Mascara från Sweed Lashes kostar 265 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

Annons