Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jennifer Lopez vågade klipp – visar upp stora hårförändringen

21 jun, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografIan West/TT

Vi är vana att se världsstjärnan Jennifer Lopez i ett långt hårsvall med en flygig gardinlugg.
Men med hjälp av hennes hyllade frisör Lorenzo Martin har hon i dagarna gjort ett vågat klipp.
– Ihop med uppklippningen får den sköna 70-tals vibbar, säger Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström om J-Lo:s nya look.

Annons
Här är kändisarnas värsta hårmissarBrand logo
Här är kändisarnas värsta hårmissar

Jennifer Lopez är den senaste kändisen i raden att visa upp en hårförvandling, som går emot den signaturfrisyr vi är vana att se henne rocka.

Men nu satsar hon på ett vågat klipp, som flera kändisar föra henne burit i alla tider. En tidlös klassiker med andra ord!

Jennifer Lopez visar upp nya hårförändringen

Ja, vi är vana att se Jennifer Lopez i ett långt honungsblont svall med en lång flygig gardinlugg som ramar in ansiktet. På röda mattan, på scenen och i tv-rutan sportar hon dessutom ofta en stram håruppsättning.

Men i dagarna tog superstjärnan till Instagram för att visa upp en tjusig ny hårförändring signerad hennes frisör sedan länge; Lorenzo Martin.

Det nya klippet kommer under en period då Jennifers privatliv kantats av stora förändringar, då det kommit uppgifter om att hon och maken Ben Affleck nyligen köpt ett nytt hus för hela den stora bonusfamiljen med fem barn.

Annons

I inlägget på Instagram låter Let's Get Loud-artisten publicera två selfies där hon visar upp nya förändringen. Lite mörkare slinger, stylade i avslappnade saltvattenlockar och det mest noterbara; en fransk lugg klippt i höjd med ögonbrynen.

”Bang bang #ThisIsMeNow”, skriver Jennifer under bilderna. En uppenbar ordlek med ordet 'bang', som liknar det engelska ordet för 'lugg'.

Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström låter meddela att världsstjärnans klipp inte bara passar hennes ansiktsform väldigt bra, det är dessutom väldigt trendigt just nu.

”J Lo:s lugg är superfin på henne, den passar väldigt fint och ramar in ansiktet. Ihop med uppklippningen får den sköna 70-tals vibbar”, förklarar hon.

Annons

Feminas skönhetsredaktör tipsar: Klippa lugg

Vi passar på att fråga Jessica Blockström om hon har några tips på hur man ska tänka om man är sugen på att klippa lugg, men känner sig lite osäker över en så stor förändring.

”Lugg i flera olika längder och former har varit trendigt ett tag. Hår växer ut så är man sugen på lugg tycker jag man ska prova. Det går att klippa varianter som är lite mer mjuka och som går att variera - om du inte satsar på en kort munklugg förstås”, berättar hon.

Känner man sig lite feg finns i dag dessutom bra fejklösningar, så du kan testa dig fram eller variera dig utan att behöva klippa håret överhuvudtaget.

”Om man inte vill klippa lugg men ändå ha det ibland finns riktigt bra lösluggar i dag, till exempel Tru Bang som frisören klipper till och kan färga så att ingen kan ana att det inte är ditt eget hår”.

Annons