Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sir Elton John oväntad stjärna i Charlotte Tilburys glittrande julkollektion

05 okt, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografcharlotte tilbury
sir elton john och charlotte tilbury med välgörande makeupkollektion
När rockikonen och makeupdrottningen gör gemensam sak för att samla in pengar till välgörenhet står stjärnorna i centrum.
Annons
Jenny Alversjös sminktipsBrand logo
Jenny Alversjös sminktips

Det är inte bara beautykalendrarna som skvallrar om att julen nu närmar sig med stormsteg. Skönhetsdrottningen Charlotte Tilbury har precis släppt en sprakande kollektion som bjuder på stjärnglans på flera sätt. Och hon har en ganska oväntad partner vid sin sida, kampanjen frontas nämligen av rockikonen sir Elton John. Anledningen till julens mest överraskande samarbete är dock den allra bästa, nämligen att makeupgurun stöttar stjärnans välgörenhetsorganisation the Rocket Man som arbetar för att bekämpa AIDS och HIV samt stigmat runt sjukdomen. Till kampanjen har Charlotte och Elton dessutom kallat in fler brittiska stjärnor, som Kate Moss och Jourdan Dunn.

Annons

Stjärn-tema på Charlotte Tilburys glittrande julkollektion

Varje år kommer Charlotte Tilbury med en härligt glammig julkollektion men för att lyfta fram Elton Johns välgörenhetsorganisation har man den här julen tagit fram tre helt nya produkter. Och det är inte bara stjärnorna i kampanjen som glänser. Nyheterna har även de fått en festligt stjärnbeströdd design. Här hittar du märkets älskade Matte Revolution Lipstick i två nya färger inspirerade av Elton John. Rocket Girl är en rosig nude medan Ready for Lust ger läpparna en mustigt glammig och djupröd färg. Dessutom finns här en sminkväska i mycket limiterad upplaga. Enligt Charlotte Tilbury själv har både Kate Moss och Bella Hadid försökt lägga vantarna på varsitt ex av Limited Collector's Edition Rock Star Bag som gör sig lika bra som sminkförvaring som partyväska.

Annons

Mer glittrande klappar från Charlotte Tilbury

Förutom de tre stjärnglittrande produkterna som nämns ovan finns också ett helt gäng av andra härliga julklappar att önska sig eller unna sig som alla fått en extra glammig paketering lagom till festsäsongen. Här finns allt från den klassiska multifunktionella ansiktskrämen the Dream Cream som gör huden mjuk och perfekt preppad för makeup till specialkomponerade paletten The Beautyverse med vilken du kan skapa flera av årets största trender som Latte makeup, Strawberry Girl-looken och Pink Core men också ett par trender Charlotte ser i sin spåkula, närmare bestämt Disco Mermaid Eyes och Digital Lilac.

Än så länge hittar du alla dessa produkter här men snart kommer du även att kunna shoppa dem på NK och varuhusets egen webbshop här (reklamlänk).

Annons