10 tips som får dig att se 10 år yngre ut
1:49

Efter reklamen: 10 tips som får dig att se 10 år yngre ut

(1:49)

Slå på ljud

Augusti är här, semestern börjar röra sig mot sitt slut för många, och även antagligen om vi har många veckor av sommarvärme kvar framför oss så börjar hösten hägra i horisonten. Och för många innebär hösten en uppdatering av utseende – sommarkläderna byts ut mot en höstgarderob, och frisyren får sig en genomgång.

Men att veta hur man vill att håret ska se ut i höst är lättare sagt än gjort, för det finns många vägar att gå. Därför är det skönt att man alltid kan spana in kändisarnas frisyrändringar för lite inspiration!

Vi har samlat stjärnornas bästa hårförändringar i år, som kan ge inspiration inför kommande besöket hos frisören!

Korta frisyrerna som är både snygga och trendiga i höst

Jennifer Aniston

När Jennifer Aniston återvände till The morning show i början av året så fick hon en uppdatering av håret. Skådespelaren har alltid ett vackert svall, men här fräschades håret upp med ljusare toner och slingor som ramar in ansiktet!

Elisabeth Moss

Handmaid's tale-skådespelaren Elisabeth Moss valde att ta fram sin inre Winona Ryder, och färgade tidigare i år håret mörkt brunt, och klippte det till en kortare frisyr.

Frisören: Så undviker du misstaget alla gör när de tvättar håret

Sophie Turner

Att bli rödhårig är en av höstens stora hårtrender, och Game of Thrones-skådespelaren Sophie Turner är inte sen att haka på det. När hon spelade Sansa Stark i den hyllade tv-serien hade hon rött hår, men de senaste åren har Sophie haft en blond kalufs. Men nu är hon alltså tillbaka till sina rötter, och är både snygg och trendig!

Rumer Willis

Dottern till Bruce Willis och Demi Moore är en annan som hakar på den rödhåriga trenden, och hon har inspirerats av en hel rad Hollywood-stjärnor för att få till den rätta looken.

”Satsade på en mix av Owen-systrarna från det fantastiska sinnet hos min favoritförfattare. Men en hint av Susan Sarandon i Witches of Eastwick och Thelma and Louise. Oops, glömde att addera lite Julia Roberts”, skriver hon till bilden.

Hailey Bieber

Modellen Hailey Bieber visar att det inte behövs göras stora förändringar för att håret ska kännas fräschare efter sommaren. Hon visar upp sin look med slingor i en fräscht brunblond frisyr.

Så får du bort oönskad hårfärg ur håret - fyra fiffiga knep

Kate Mara

Från brunhårig till blondin! Kate Mara gör en stor förändring när hon väljer bort sitt rödbruna hår för en ljust blond page, inspirerad av 90-talet.

Mest läst