Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Lykos butik i Stockholm – allt du behöver veta om deras nya Flagship Store

10 nov, 2023 
Lyko butik Stockholm

Stockholms nya skönhetsdestination bjuder på mer än bara produkter.

Annons

Från en liten frisörsalong i Vansbro till en gigantisk flagship på en av Stockholms mest folktäta hörn – lördagen den 11/11 klockan 11 öppnar Lyko sin nya butik vid Sergels Torg. På de 1500 kvadratmetrarna finns inte bara ett otroligt utbud av produkter för hud, hår och makeup. Man har också två minisalonger där du kan få både klippning, färgning och ansiktsbehandlingar.

Butikshyllor med skönhetsprodukter i Lykos nya butik på Drottninggatan i Stockholm

Enligt vd Richard Lyko har tanken med den nya butiken hela tiden varit att erbjuda något utöver nätjättens webbshop – man vill att skönhet ska vara lekfullt. Därför har man gjort detta till en plats där du verkligen kan upptäcka, pröva och experimentera med produkterna som finns på hyllorna. Känna, klämma och sniffa innan du bestämmer dig.

Annons

Det finns stationer att styla håret vid där det senaste inom verktyg och produkter ligger framme för att användas. Man har också en stor möbel med handfat för att verkligen bjuda in till att testa allt från krämer till rengöringar.

Stylingstation på Lykos flagship store vid Sergels torg i Stockholm

Bästa produkter att shoppa hos Lyko

Hos Lyko hittar du allt från välkända varumärken som Dermalogica, Björn Axén, Dyson, Lancôme och Depend till lite mindre som Embryolisse, Happy Crazy Mine, Smuuti Skin och Proclé. Man har de senaste åren också köpt upp en del svenska märken, som till exempel Acasia, Estelle & Thild, Grazette och Rebecca Stella. Dessa hittar du exklusivt hos Lyko. Så vad ska man kika efter om du beger dig till nya flagship-butiken? Här är några utvalda favoriter hos Lyko!

Annons

1. Beauty Hair Wrap från Amelie Soie

Hårturban Beauty Hair Wrap från Amelie Soie
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Den här superabsorberande hårhandduken är både skönt lätt att vira upp håret i efter duschen, materialet är skonsamt mot stråna och du kortar torktiden. Dessutom finns en smart ögla som får den att sitta ordenligt. ANNONS Läs mer och köp den här.

2. Eye Tint från Armani

Eye Tint ögonskugga från Armani
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Flytande ögonskugga med lyxigt sammetslen formula som lägger sig snyggt jämnt och sitter som berget är denna som finns i 17 nyanser. Du kan också använda de mer naturliga nyanserna som ögonskuggsprimer eller lägga tunt som en eyeliner. ANNONS Läs mer och köp den här.

Annons

3. Hyaluronic Hydra-Powder 8 HA från By Terry

Hyaluronic Hydra-Powder 8 HA från By Terry
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Det ikoniska silkeslena pudret som sätter makeupen utan att synas, får porer att bli osynliga och samtidigt har återfuktande effekt har nu kommit i en uppdaterad och ännu bättre version med hela åtta olika varianter av hyaluronsyra. Läs mer och köp det här.

4. Intro Set från Comis

Intro set med brun utan sol från Comis
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vill du BUS:a ansiktet och få en snyggt jämn färg är detta prisbelönta kit toppen. Du preppar maskinen med en kapsel och ut kommer en fin mist som ger fräscht solkysst ton utan kladd eller spill. Formulan är dessutom återfuktande och doftar gott. ANNONS Läs mer och köp det här.

Annons

5. Advanced Snail Radiance Dual Essence från Cosrx

Snigelserumet Advanced Snail Radiance Dual Essence från Cosrx
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Den här duo-raketen är en av hudvårdsälskarnas stora snackis just nu. Du får nämligen märkets hyllade snigel-essence som ger huden både fukt och lyster men också en dos niacinamid i en och samma klick. Den senare har många fina effekter på huden, t ex att göra porer mindre tydliga och hudtonen jämnare. ANNONS Läs mer och köp den här.

6. Convertible Color Lip & Cheek Cream från Stila

Convertible Color Lip & Cheek Cream från Stila
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läppstift och rouge i en liten vacker ask får du här, krämig och skir färg som ger både kinder och läppar ett mjukt lyft. Perfekt att ha i väskan och stryka på när du vill pigga upp looken. Finns i sex nyanser. ANNONS Läs mer och köp den här.

Annons

7. Pro Eyelash Serum från Sweed

Pro Eyelash Serum från Sweed
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Höstens stora snackis på skönhetfronten även internationellt har varit det här svenska fransserumet som inte bara snabbt utan skonsamt ger dig fylligare och starkare fransar. Hemligheten är en mix av biotin, peptider och hyaluronsyra. ANNONS Läs mer och köp det här.

8. Toleriane Dermallergo Eyes från La Roche-Posay

Ögonkräm Toleriane Dermallergo Eyes från La Roche-Posay
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

En klassiker med få men väldigt återfuktande och lugnande ingredienser som är ljuvlig att svepa på den känsliga och tunna huden kring ögonen. Speciellt skön är den nu när ögonen kanske rinner lite och gör huden irriterad. ANNONS Läs mer och köp den här.

Annons

Feststämning på öppningsdagen

Rulltrappa med rosa ljus och texten Stairway to beautyheaven i Lykos nya svenska Flagship Store

Förutom att det kommer vara en hel del happenings och artister som är med och inviger öppningen av Lykos flagship-butik i helgen så har man slagit till på stort och ger de 500 första kunderna som handlar en väldigt generös goodiebag.

När Lyko öppnade liknande butiker i Helsingfors och Oslo ringlade köerna långa redan innan portarna slogs upp, så vill man haffa en sådan bör man vara på plats i god tid. Orkar du inte kliva upp för att vara där i ottan kommer det såklart också att finnas en hel del roliga och bra erbjudanden hela helgen. ANNONS Här kan du läsa mer om firandet och allt som händer under öppningshelgen.

Annons

Var ligger Lykos nya butik i Stockholm?

Du hittar Lykos nya skönhetstempel i korsningen Drottninggatan/Klarabergsgatan, precis invid Sergels Torg (mer känt som Plattan) och mitt emot Åhléns City på andra sidan gatan.

Lykos nya butik i Stockholm på Drottninggatan/Klarabergsgatan, ovanför Sergels Torg
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen på
Annons