Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Lyxiga skönhetspresenter till påskägget

29 mar, 2021 
fint dekorerade makeuppresenter
En kalender laddad med ampuller som får huden i vårfräsch form eller vackert blommöstrad och väldoftande hudvård - här hittar du lyxiga presenter till påskägget som alla bjuder på något alldeles extra.
Annons
Påsken – här är allt du behöver vetaBrand logo
Påsken – här är allt du behöver veta

Snart dags för årets första högtid och vad kan vara härligare än att hitta en skönhetspresent i påskägget? Det finns många vackra specialversioner av älskade klassiker att önska sig. Eller varför inte passa på att köpa till sig själv? Här är några av skönhetspresenterna vi gärna hittar i påskägget i år.

Till huden

babor kalender med ampuller

Babors välfyllda och prisvärda påskäggs-inspirerade vårkalender är en klassiker som piggar upp både humöret och huden med sin härliga ampullkur. Den är komponerad för att bygga upp allt från fukt och spänst till barriär och lyster under 14 dagar - perfekt för att få extra vårfräsch känsla och göra huden redo för den soligare säsongen.

Annons

Vårkalender från Babor kostar 599 kr (värde 1062 kr). ANNONS Den kan du köpa här.

Till kroppen

Kropps- och handvårdsprodukter från Molton Brown i vackra förpackningar

Molton Brown firar 50 år med en riktigt fin specialkollektion som passar extra fint i påskägget med sina ljuvt vårfina blomster-illustrationer. Doften på produkterna i The Orange & Bergamott Illustrated Edition Collection är dessutom en ljuvligt frisk upplevelse med noter från färsk mandarin, blommande neroli och mjuk mysk. I kollektionen finns allt från kroppsprodukter till handvård plus är en riktigt lyxig ask med tre härliga handcremer i perfekt format för att ha i väskan.

Annons

The Orange & Bergamott Illustrated Edition Collection från Molton Brown kostar från 230 kr.

Till sminkväskan

blommönstrad makeupkollektion

Black Cherry är namnet på MACs fantastiska vårkollektion där man inspirerats av den vackra körsbärsblomningen på våren och klätt några av sina bästa klassiker i lekfullt Sakura-mönster. Alla produkterna kommer dessutom i fin presentförpackning. Favoriter som vi gärna ser i påskägget är t ex Fix+ Cherry Blossom Setting Spray samt Extra Dimension Blush som här finns i fem olika nyanser. Dessutom har man stoppat in vårens stora succé Glow Play Lip Balm i kollektionen, här i fyra nyanser. Den senare kan du läsa mer om här.

Fix+ Cherry Blossom Setting Spray ANNONS Den kan du köpa här, Extra Dimension Blus ANNONS Den kan du köpa här och Glow Play Lip Balm från MAC ANNONS Den kan du köpa här kostar ca 210 kr, 270 kr resp 185 kr.

Annons