Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Lyxfällan-Magdalenas bästa skönhetsprodukt – hyllade klassikern

08 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Magdalena Kowalczyk.
Magdalena Kowalczyk hjälper andra att få koll på sin ekonomi i Lyxfällan, och har stenkoll på vad hon vill lägga sina egna pengar på.
Här delar hon med sig av sina bästa skönhetsprodukter och -knep som hon tycker är värt att spendera kronor på.
– Det är dyrt, men jag håller igen pengar på annat och investerar i den trivseln i stället.
Annons
Magdalena Kowalczyks bästa tips – så boostar du din ekonomiBrand logo
Magdalena Kowalczyks bästa tips – så boostar du din ekonomi

Magdalena Kowalczyk har blivit en välkänd tv-profil genom TV3:s långkörare Lyxfällan, där hon hjälper deltagarna att ta tillbaka kontrollen över sin ekonomi och inte spendera mer pengar än de har. I programmet är Magdalena alltid snyggt stylad och sminkad, och många är nog nyfikna på vilka produkter hon tycker om att använda i ansiktet.

I en intervju med Femina har Magdalena Kowalczyk, som började karriären som gladiator i TV4:s Gladiatorerna berättat att hon älskar hudvård från Filorga – men att hennes absoluta favoritprodukt när det kommer till hudvård är en riktig klassiker, som har funnits i över 90 år och hyllats av kvinnor världen över.

– Sen använder jag klassikern som är återhämtningens mamma. Elizabeth Ardens Eight Hour. Den fungerar till allt. Armbågar, naglar, sår, läppar, har Magdalena Kowalczyk sagt till Femina.

Magdalena Kowalczyk: Älskar skönhetsbehandling

När det kommer till smink är det också klassiska märken som gäller – mascaran är helst från Bobbi Brown, och på läpparna hittar vi Lip perfector från Clarins.

Det som kostar mest i skönhetsväg är dock ansiktsbehandlingarna Magdalena tycker om att prioritera.

– Att unna mig en ansiktsbehandling. Att låta någon massera in serum och fukt i ansiktet. Det är dyrt, men jag håller igen pengar på annat och investerar i den trivseln i stället.

Kändisarnas "skäms-tv"Brand logo
Kändisarnas "skäms-tv"
Annons