Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

The Ordinarys hyllade serum har precis blivit ännu bättre

01 mar, 2024 
AvJessica Blockström Hember
FotografTT, The Ordinary
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Nya uppdaterade versionen av budgetmärkets bästsäljare är både behagligare att använda och boostar huden med mer fukt än tidigare.
Annons

Hyaluronic Acid 2% + B5 var en av de första produkterna som The Ordinary släppte på marknaden och den blev snabbt en favorit för att du får en rejäl fuktdos för en liten peng. Hyaluronsyran har dessutom en plumpande effekt på huden som är härlig. Men märkets labb jobbar ständigt för att kunna leverera den senaste teknologin och nu har man hittat ett sätt att boosta formulan så att den gör ännu mer för din hud. Denna gång med en av de trendigaste ingredienserna inom hudvård just nu.

Därför är nya Hyaluronic Acid 2% + B5 bättre

nya hyaluronic acid 2% + B5 med ceramider
Hyaluronic Acid 2% + B5 från The Ordinary – klicka på bilden för att komma direkt till serumet.

Förutom att detta serum fortfarande innehåller en mix av hyaluronsyra i hela fem olika varianter tillsammans med den välgörande vitaminen B5 så har man alltså adderat ytterligare en hudförbättrande ingrediens. Här är det ceramider man använder sig av. Anledningen är att ceramider stärker hudens viktiga barriär, det är en naturlig del av libidbarriären. Och det är bra ur fuktsynpunkt. Det ser nämligen till att den fukt som du tillför huden också stannar där. Du får känslan av att huden är återfuktad längre. En stark och intakt barriär är dessutom bra för att ingredienser du inte vill ska komma in i huden stoppas effektivt.

Annons

Ceramider är egentligen inte någon ny ingrediens inom hudvård. Men man har upptäckt fler fördelar med ämnet och sätt att kombinera det med. Därför har det nu blivit en av de hetaste att använda i allt från serum till kroppslotioner.

Ny formula

Förutom att ingredienslistan till Hyaluronic Acid 2% + B5 (reklamlänk) har uppdaterats så har man även jobbat på att få en skönare formula. Många serum med hyaluronsyra kan kännas lite kladdiga att applicera och lämna en nästan klistrig film. Vi har testat serumet och kan konstatera att man gjort ett bra jobb. De fylliga och transparenta gel-dropparna går fint in i huden och lämnar en skönt återfuktad känsla. När du dessutom applicerar dag- eller nattkräm ovanpå blir effekten än härligare med en plumpad hud som har fräsch ton. Nyfiken på att veta mer om The Ordinarys "nya" serum Hyaluronic Acid 2% + B5? Du kan läsa om och köpa det här. (reklamlänk)

Tips! Det finns fortfarande exemplar av den gamla versionen så tänk på att kolla noga på flaskan innan du köper. På det nya serumet är ceramider tillagt som ingrediens på framsidan, under själva namnet.

Farah Abadi till sitt 17-åriga jagBrand logo
Farah Abadi till sitt 17-åriga jag
Annons