Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Martha Stewart avslöjar sin skönhetshemlighet: Ger mig glow

30 maj, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografErik Pendzich/Shutterstock
Den 81-åriga livsstilsgurun Martha Stewart har inga planer på att dra ner på tempot.
I en intervju med hälsomagasinet Prevention berättar hon om hur hon tar hand om sig själv efter 80 – och framför allt hur hon tar hand om huden.
Spana in superprodukten hon använder för att få ungdomlig lyster!
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Den 81-åriga livsstilsgurun Martha Stewart blev nyligen historisk som den äldsta kvinnan någonsin att pryda omslaget på Sports Illustrateds eftertraktade baddräktsutgåva.

I en ny intervju med hälsomagasinet Prevention avslöjar hon sin välbevarade skönhetshemlighet för att få hyn i ansiktet att se spänstig ut efter 80 års ålder: en produkt som har en självklar plats i badrumsskåpet.

Martha Stewart om hur hon tar hand om sig själv efter 80

Martha Stewart är den amerikanska tv-profilen som byggt sitt enormt framgångsrika imperium på att förenkla livet för tusentals människor runt om i världen. Bland annat genom att lära ut smarta bak-, mat- och städknep.

Ja, 81-åringen som dubbats ”drottning av husmorstips” har en lång karriär i bagaget. Trots det har hon inga planer på att dra ner på tempot.

Annons

När Prevention träffar Stewart berättar hon om hur hon tar hand om hälsan efter 80. Då låter hon också avslöja hur hon tar hand om hyn efter 80 – och vilken skönhetsprodukt hon inte kan leva utan!

Martha Stewart om skönhetsingrepp: ”Ingen kniv”

Martha har tidigare berättat för The New York Times att hon aldrig undergått plastikkirurgi för att förbättra sitt yttre.

– Ingen kniv har kommit nära mitt ansikte, min nacke eller min rygg, sa hon då.

Däremot var hon uppfriskande ärlig med att påpeka att hon använder sig av fillers, botox och andra icke-invasiva skönhetsingrepp- och behandlingar för att behålla spänsten i ansiktet.

Men skönhetsbehandlingar åsido, så är det fortfarande viktigt att ta hand om hyn i ansiktet och använda sig av bra hudvårdsprodukter. På det området har Martha en solklar favorit i badrumsskåpet: Mario Badescus serum med vitamin c.

Spana in 81-åriga ikonens skönhetsfavorit

Mario Badescus serum med vitamin c, är en av Martha Stewarts bästa skönhetshemligheter. Serumet beskrivs jämna ut hudtexturen och reducera synbara ålderstecken.

Annons

– Jag tvättar alltid ansiktet noga på kvällen. Därefter använder jag ett vitamin c-serum, följt av ett serum med peptider. Båda bidrar till att huden ser frisk och ”glowig” ut, säger hon till Prevention och fortsätter:

– Jag använder många hudvårdsprodukter från Mario Badescu, som jag ändå skulle kalla för ett prisvänligt varumärke med tanke på vad man får. Om du inte känner till det märket, borde du verkligen spana in det.

Hon berättar vidare att varumärket vitamin c-serum är hennes absoluta favorit. Och det finns faktiskt andra experter som rekommenderar att kvinnor över 40 använder serum med just vitamin c.

Här nedan hittar du Martha Stewarts favoritserum:

Mario Badescu Vitamin C Serum 29 ml – finns att köpa här (reklamlänk).

Mario Badescu Vitamin C
Klicka på bilden för att komma direkt till serumet.
Annons