Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara gör succé i ny färg

25 jan, 2024 
AvJessica Blockström Hember
Fotografmaybelline, privat
Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Burgundy
Med den här stjärnan på fransarna får du ögonen att lysa – här är allt om den senaste (och omtalade!) mascaranyheten från Maybelline.
Annons

Maybellines mascara Lash Sensational Sky High har varit en succé från dag ett, den har hyllats i sociala medier och sålt slut igen och igen. Vi förstår varför. Mascaran ger inte bara riktigt långa och fina fransar, den har också ett otroligt pris. Nu spinner märket vidare och släpper tre nya mascaror med samma formula. Så vad är nytt? Kika här.

Hyllade mascaran i nya toner

mascaran lash sensational sky high i alla färger

Sky High Lash Sensational (reklamlänk) har hittills bara funnits i tre svarta varianter, varav en är vattenfast. Men nu hakar Maybelline på en av vårens stora trender – färg på fransarna. Och det är inte bara heta färgen blått som man satsat på. Du kan också få Lash Sensational i både rosa och burgundy. Den blå färgen är verkligen lysande och kul, rosa mer knasigt. Men den nyans som heter Burgundy Haze är en mustigt rödlila färg. Det kan låta galet men är ett genidrag. Den gör sig otroligt fin på fransarna.

Annons

Därför ska du testa Lash Sensational Sky High i Burgundy Haze

lash sensational sky high burgundy haze på fransarna
Den burgundyfärgade mascaran lyfter fram ögonfärgen – klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

Brun mascara är ofta tipset för den som inte vill ha så markant mascara-look som du får med en svart. Och så är fallet också med Burgundy Haze. Men här gör nyansen av rödlila också att färgen på dina egna ögon verkligen förstärks och blir intensivare. Det gäller speciellt blå ögon men tricket fungerar även på andra ögonfärger. Tillsammans med den förlängande effekten av mascarans formula blir det en riktigt snygg och flörtig franslook.

Så kan du använda Burgundy Haze-mascaran

Förutom att det är mycket snyggt att måla hela fransraden med den rödbruna mascaran kan du använda den som en slags topping för att ge fransarna med djup. Då grundar du med svart och avslutar med Lash Sensational Sky High i Burgundy Haze bara på franstopparna.

Annons

Fler mascaror i succéfärgen

charlotte tilbury pillow talk mascara i dream pop
Skönhetsredaktören på förra årets Beauty Awards-gala med rödbrun mascara från Charlotte Tilbury

Redan förra året kom det faktiskt några mascaror med liknande färg som Maybellines Burgundy Haze. Först ut var svenska Byredo med sin Mixed Emotion, en limited edition med djup och lite mörkare burgundy-ton.

Pillow Talk Push Up Lashes Mascara, Charlotte Tilbury

Efter det släppte även Charlotte Tilbury en variant som är riktigt fin. Pillow Talk Push Up Lashes i Dream Pop är väldigt lik Burgundy Haze i tonen men något brunare. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

charlotte tilbury pillow talk mascara i rödbrun färg
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.
Annons

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline

Ingen kan dock mäta sig med det plånboksvänliga priset som Maybellines Lash Sensational Sky High har, en riktigt bra mascara för under 200 kronor. Läs mer och köp succémascaran i nya färgen här (reklamlänk).

lash sensational sky high i burgundy haze från maybelline
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.
Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen på
Annons