molly sanden är niveas nya ambassadör

1:57

Efter reklamen: 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

(1:57)

Nivea är verkligen i ropet just nu. För några veckor sedan sålde den klassiska blå hudkrämen slut efter att ha lyfts fram i SVTs programserie Sanningen om hudvård och nu presenterar man en av Sveriges hetaste stjärnor som sin nya ambassadör.

molly sanden och en burk med nivea

Kampanjen som Molly frontar har namnet "För alla livets sidor" där man vill lyfta att det finns bra och dåliga dagar och det är okej att visa alla sidor av sig själv.

- Det känns så roligt, fint och så rätt att få vara en del av Nivea-familjen! Nivea är ett varumärke som varit med mig ända sedan den första deodoranten och ansiktskrämen, förklarar Molly i pressmeddelandet.

Agneta Sjödins bästa hudvårdsknep – avslöjar själv

- Kampanjen förmedlar en känsla jag verkligen står för, att livet går upp och ner och utan kontrasterna skulle det vara ganska grått. Det är okej att ha och visa flera sidor av sig själv, att känna sig nere ena dagen och glad nästa. Sedan är det ju extra kul att jag använt Nivea hela livet och nu ar jag liksom deras ansikte utåt, fortsätter hon.

aa

- Jag tror verkligen att det spelar mer roll an vad man tror. Har jag en dag när jag bara känner att allt känns deppigt, så gör det så mycket att ta en lång dusch, smörja in mig och ta på mig något som jag verkligen känner mig snygg i. Det är ett bra satt att lura mig själv till att få en dålig dag att bli lite roligare. Det får mig att känna mig lite mer pepp helt enkelt.

snabbjobbande rengöringsvatten

Så hur ser hennes egen rutin ut?

- Jag har ingen direkt steg-för-steg-rutin men är det något jag är noga med så är det ansiktsrengöring och återfuktning. Även på morgonen börjar jag dagen med att skölja av ansiktet. På kvällarna gillar jag Niveas rengöringsservetter när det ska gå fort, och micellärvatten för att få bort allt på djupet. När jag har mer tid unnar jag mig att dra ut på rutinen och lägga till några steg för att få en mysig stund med mig själv. Jag är alltid noga med att återfukta med en enkel dag- och nattcreme. Mitt tips är att alltid ha en dubbel uppsättning, oavsett om jag är på landet eller hemma.

dagcreme från nivea

Molly Sandéns favoriter från Nivea är dagcremen Naturally Good Radiance Day Care, rengöringen MicellAIR Expert Water, solskyddet Nivea SUN Protect & Moisture och antiperspiranten Dry Comfort Roll On. Du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

Ögonbrynsmascarorna att satsa på just nu – så bra är de!