Artikeln innehåller reklamlänkar
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips
0:46

Efter reklamen: Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

(0:46)

Slå på ljud

Pamela Anderson gästade nyligen podcasten Armchair Expert och lät avslöja att hon inte längre bär lika mycket smink som hon gjorde när hon var yngre. Men när hon väl pryder ansiktet med makeup, så finns det en produkt som är viktigare än alla andra: concealer.

Här är den återfuktande superconcealern som Pamela inte kan vara utan. Skönhetsprodukten kombinerar smink och hudvård på ett unikt sätt – vilket gör den perfekt för torr, känslig och mogen hy.

Hint: Pamela är inte den enda kändisen att höja denna produkt till skyarna!

Så får du till eyeliner på mogen hy

Pamela Andersons älskar denna återfuktande concealer

Den kanadensisk-amerikanska fotomodellen Pamela Anderson slog igenom stort i rollen som CJ Parker i den ikoniska tv-serien Baywatch från 1992, och blev snabbt känd som sin tids Marilyn Monroe.

I dag är 90-talsstjärnan 55 år och engagerad aktivist, modeälskare och tv-personlighet. Hon är just nu aktuell med en kommande självbiografi, samt Netflix-dokumentären Pamela: A Love Story, som beskrivs vara en ”vandring längs minnenas allé” tillbaka till den tidiga karriären, som kantades av svåra kärleksrelationer och skandaler.

När brittiska Vogue träffade Anderson inför den glammiga Los Angeles-premiären av dokumentären, fick de en inblick i stjärnans skönhetsrutin när hon listade favoritprodukterna som hon alltid har med sig i väskan.

Anderson vänder uppochner på en snygg handväska signerad designern Stella McCartney och plockar intuitivt upp den lilla concealern det första hon gör. Störst går först!

True Skin Serum Concealer, Ilia Beauty

Concealern hon håller upp kommer från amerikanska sminkvarumärket Ilia Beauty och heter True Skin Serum Concealer – läs mer och köp den här (länk till Kicks).

Ilia Beauty True Skin Serum Concealer

Ilia Beauty True Skin Serum Concealer finns i 20 nyanser – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Därför sägs Ilia Beautys concealer vara så bra

Utöver Pamela Anderson är denna concealer en favorit hos bland annat skådespelaren Kate Hudson och fotomodellen Miranda Kerr – som båda använder och älskar den.

Vad är det som gör denna sminkprodukt till en sådan favorit? Jo, den är återfuktande. Formulan beskrivs ha en lätt konsistens och erbjuda mediumtäckning. Den innehåller uppljusande vitamin c, samt aktiva ingredienser som hjälper till att jämna ut hyn och minska synligheten av mörka ringar under ögonen. Hudvård och smink i ett är varumärkets filosofi.

Inte konstigt att kändisarna hyllar denna.

Concealern från Ilia Beauty påstås vara bättre än andra liknande produkter, som har en tendens att ”kaka sig” i rynkorna runt ögonen. Den här concealern sägs vara täckande och ändå ligga jämnt applicerad under hela dagen, eftersom den känsliga huden runt ögonen får fukt.

”Jag är nästan 40, och har både torr och känslig hy”

Enligt amerikanska ELLE så vanliga konsumenter och användare av produkten haft en lika positiv upplevelse av den. Här är några recensioner i kommentarsfältet under produkten på den globala e-handelsplattformen Amazon:

”Den veckar sig inte under dagen, den suddar ut synligheten av fina linjer, den är bekväm och den håller hela dagen”, skriver en positiv användare.

”Jag älskar att den är så lätt och att man kan bygga på täckningen”, påpekar en annan.

”Jag är nästan 40, och har både torr och känslig hy. Den här concealern återfuktar och ger ett naturligt resultat”, konstaterar en tredje.

Hudkrämen som är stjärnornas favorit – finns i vanliga matbutiker

Pamela Andersons bonustips från Ilia Beauty

Under Vogues intervju med Pamela utvecklar hon sina tankar kring varumärket och avslöjar att hon använder fler av deras produkter.

– Jag älskar Ilia. Den här lägger sig riktigt vackert, säger hon och håller upp deras populära highlighter DayLite Highlighter Powder. Hon fortsätter skämtsamt:

– Jag hade inte upptäckt den här produkten på 90-talet, men den är helt otrolig.

DayLite Highlighter Powder, Ilia Beauty

Pudret med highlighter-effekt kan byggas på för att få allt från lätt lyster till intensivt glow. Läs mer och köp det här (länk till Kicks).

DayLite Highlighter Powder, Ilia Beauty

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Spana in resten av Pamelas ”måsten” i handväskan i videon nedan. Bland annat använder hon en specifik produkt för när hon får klimakterievallningar.

Pamela Anderson visar vad som gömmer sig i hennes handväska i en intervju med Vogue.

Mest läst