Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Veckans look: Love Act + Tove Styrke

03 feb, 2021 
AvJessica Blockström Hember
FotografRikard Lilja

Tillsammans med makeupartisten Sandra Wannerstedt bjuder popstjärnan Tove Styrke på inspiration inför Alla hjärtans dag med ny fin look för Kicks nya märke BeautyAct.

Annons

Glädjespridande popstjärnan Tove Styrke har tillsammans med nya märket BeautyAct by Kicks tagit fram härliga makeuplooker till märkets Alla hjärtans dag-kampanj. Namnet är Love Act + Tove Styrke och till sin hjälp har man haft makeupartisten Sandra Wannerstedt. Idag samband med att kampanjen lanserades idag hade duon pressmöte på zoom där de visade hur du kan få till samma fina resultat. Men först berättade Tove varför hon tycker att just det här samarbetet är extra kul:

- Jag gillar den här idén BeautyActs har till Alla hjärtans dag-kampanjen, att lyfta kärleken till sig själv och att det är viktigt att unna sig något fint istället för att fokusera på det klassiska "jag & min partner"-grejen.

Looken har kärlekstema med rosa och röda nyanser, något både Tove och Sandra menar är vågat men ändå tillgängligt eftersom stilen är väldigt enkel och färgerna går ton i ton. Så här ser den ut.

Monokrom Alla hjärtans-look i kärlekens färger passar verkligen fint på Tove.

Så fixar du looken:

1. Se till att huden är ordentligt återfuktad och grunda med primer. Applicera en foundation som passar din hy och ger lyster.

Annons

2. Sandra använde nya BeautyAct-läppstiften Full On Satin i Red Carpet och Red Reputation på ögonlocken. Borsta på och tona ut färgen. Måla även tunt med det rödrosa under ögat för att binda ihop och ge lite mer definition till ögonen.

- Jag gillar att jobba med läppstiften på ögonlocken. De krämiga konsistenserna gör det lätt att bygga upp form och kontur utan att det blir hårt, förklarar Sandra.

Full On Satin Lipstick är krämigt, högpigmenterat, täckande och finns i riktigt fina klara färger.

- Vill du få extra hållbarhet fäster du läppstiftet med någon av de rosa nyanserna från Iconic Blush Kit efter du fått till formen, tipsar hon.

3. Måla läpparna. Börja med konturpenna mitt på undre läppen, jobba utåt och smacka ihop läpparna så får du upp formen även på övre läppen naturligt. Fyll sedan i med läppstift. Nya Full On Satin Lipstick är högpigmenterad och täcker direkt. Sandra arbetar med spetsen på läppstiftet uppåt för att lättare följa formen.

Annons

4. Sätt färg på kinderna. Sandras favoritborste är Essential Base Powder Brush som hon använder till nästan allt. På Tove har hon jobbat med den och med alla nyanserna i Iconic Blush Kit på olika ställen för att både ge kontur, lyster och rodnad.

5. Avsluta med brynmascara och mascara.

Sandras bästa läpp-preppar tips

När läpparna är torra och du vill ha läppstift, ta en handduk med lite vatten på och gnugga försiktigt. Lägg sedan ett lager av hennes favorit Multi-Task Dewy Face Gloss och läpparna är redo för färg.

Produkterna i Love Act + Tove Styrke.

3 x nyckelprodukter i Love Act + Tove Styrke:

Full On Satin Lipstick finns i 12 nyanser, ca 179 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Iconic Blush Kit, ca 299 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Powerful Volume Impact Mascara, ca 179 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Läs mer:

Annons