Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören tipsar: Årets finaste Alla hjärtans dag-presenter

02 feb, 2021 
En present till hjärtevännen, en gåva till en kompis som behöver uppmuntran eller varför inte lite lyx till dig själv - här tipsar vi sköna klappar som sprider kärlek på Valentine.
Annons

Gillar du som jag presenter? Tycker du det är riktigt kul att överraska andra med sådana också? Ta chansen nu när det snart är Alla hjärtans dag och sprid lite kärlek. Jag tänker pigga upp allt från min mamma till mina kompisar - det känns extra viktigt just nu. Här är några fina favoriter.

Smartaste presenten som går lätt att skicka med posten är en arkmask. Ny fin sådan som passar extra bra på Alla hjärtans dag är Hyggees blomprydda Active Red Flower Mask som förutom att pigga upp med sin fina förpackning också är perfekt att boosta huden med. Den krämiga formulan arket är preparerat med ger massor av fukt och stärker hudbarriären med bl a trehalos och extrakt från chagasvamp.

Active Red Flower Mask från Hyggee kostar 59 kr. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Annons

Lite större paket som du kan hänga på dörren har Lush plockat ihop. Lots of Love är drömmen för kompisen som älskar att bada (och gillar doften av blommor). Här finns nämligen tre badbomber, två badskum, en duschtvål plus en förpackningsfri massageolja som gör huden mjuk med en mix av ros och choklad. Mycket kärlek är det. Extra bra att hela härligheten är inslagen i indiskt papper gjort på bomullstyg från t-shirt industrin, presentsnöret kommer från återvunna plastflaskor och det hela är packat i 100 % nedbrytbara och komposterbara Eco-pops.

Lots of Love från Lush är en limited edition och kostar 599 kr. Beställ i god tid, det tar lite extra dagar för paketen att komma fram just nu.

L'Oréal Paris har lagom till Alla hjärtans klätt några av sina bästsäljare i kärleksskrud. I Valentine Collection hittar du den suveräna Lash Paradise-mascaran ihop med 3 olika nyanser av sköna och krämiga Color Riche-läppstiftet som högtiden till ära fått hjärtan ingraverade i formulan. Jag är extra förtjust i Rose Tendre, en mjukt rosig färg som jag tänker kommer passa min mamma perfekt. Och stiftet (eller mascara också för den delen) går ju lätt ner i ett vadderat kuvert!

Annons

Lash Paradise mascara den kan du köpa här (reklamlänk) och Color Riche Satin Lipstick från L'Oréal Paris den kan du köpa här (reklamlänk) kostar 149 kr resp 139 kr men finns just nu på Åhléns till specialpris.

Visst är ett doftljus lite tyngre att skicka men det är en perfekt gåva till någon man tycker om men inte riktigt vet vad man ska köpa till. Jag är helt såld på Rituals nya Classic Home Collection där du hittar ljus i sex olika dofter snyggt paketerade i ribbade glaskrukor. Sonen älskar också doftljus och jag tänker att han ska få det längst ut på högerflanken här nedan från the Ritual of Hammam-kollektionen. Det kommer att lysa upp lägenheten i Vännäs fint. Själv är jag väldigt förtjust i körsbärsblommiga Sakura som kommer i vit kruka.

Scented Candle från Rituals Classic Home Collection kostar 215 kr för ett ljus med upp till 50 timmars brinntid. Den kan du köpa här (reklamlänk).

Vill du ge bort något extra fint och har en bra slant att lägga? Då är ett presentkort på en behandling perfekt. Min senaste favorit är en specialdesignad signaturkur på lyxiga Nordic Spa & Fitness, Grand Hotel i Stockholm. Man hör ju på namnet att detta är något utöver det vanliga: Tailor-Made Facial by Joanna Vargas (läs mer om denna hudterapeut och skinfluencer här) är namnet. Här får du så mycket mer än bara uppfräschning av ansiktet. I 90-minuters behandlingen ingår allt detta ljuvliga:

Annons

Rengöring, exfoliering (med världens bästa Exfoliating Mask) och portömning, ansiktsmask och under tiden den verkar fotmassage, det är sant! Efter det massage av ansikte och dekolletage med välgörande serum och ett magiskt knådande som verkligen får livet tillbaka i trött vinterhud. Även nacken och skalpen får sig en omgång. Sedan är det dags för ansiktsmask nummer två och då blir det massage av händer och armar samt maskboostande arbete med häftiga Glow Wand. Den kan du köpa här. (reklamlänk)

Tailor-Made Facial by Joanna Vargas kostar 2595 kr för 90 minuter och du hittar den här.

Läs mer:

Annons