Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Prinsessan Madeleines hårresa – så har hon förändrats genom åren

15 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Prinsessan Madeleine.
Prinsessan Madeleine är inte den som är rädd för att leka lite med sitt hår.
Genom åren har prinsessan varierat mer i både hårfärg, hårlängd och frisyrer än vad resten av kungahuset har gjort tillsammans.
Vi spanar in Madeleines spännande hårresa!
Annons
Prinsessan Madeleines stilresa genom tidernaBrand logo
Prinsessan Madeleines stilresa genom tiderna

1984

Lill-sessan har naturligt mörkblont och lockigt hår redan från starten. Här två år gammal med pappa kungen och storebror Carl-Philip.

1989

Sju år gammal tyckte prinsessan Madeleine om att få bort sin blonda page från ansiktet med ett praktiskt diadem.

1997

När prinsessan Madeleine konfirmerade sig 1997, 15 år gammal, såg hon ut som vi känner igen henne – med långt gyllene hår.

Annons

2000

2000 hade prinsessan Madeleine börjat experimentera med lite mörkare hårfärger, något hon återkommit till genom åren. Här med en cendréfärgad hästsvans.

2003

21 år gammal matchar prinsessan hudton med hårfärg – hennes djupa bränna går nästan ton i ton med det ljusbruna, glansiga håret.

2006

Brännan är kvar, men några år senare har hon bytt det bruna håret mot ljust blont.

Annons

2010

Madeleine håller fast vid det blonda håret, men övergår till en mer naturligt gyllene nyans.

2012

Några år senare har hon lessnat på att vara blondin, och går helt in i att vara brunett. Med en chokladnyans i håret lever Madeleine sitt bästa liv i New York.

2014

På dottern Leonores dop har Madeleine gått från chokladbrunt till en mer rödtonad kastanjebrun färg, med ljusare slingor för mer dimension i lockarna.

Annons

2018

På Victoriadagen 2018, här bredvid maken Chris O'Neill, var prinsessan Madeleine tillbaka i sin signaturfrisyr och -hårfärg – vackra blonda lockar.

2021

Efter ett år i USA är prinsessan äntligen hemma i Sverige igen på semester, och har visat upp en avslappnad look på Öland. Här har hon mörkblonda lockar när hon skrattar med syster inför en konsert.

Annons