Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Elsa Hosk visar upp snygga hårtrenden i vinter

07 dec, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Elsa Hosk.
Rosetter syns överallt just nu – på modevisningarna, på väskor och inte minst i håret.
Svenska supermodellen Elsa Hosk är alltid först med trenderna, och visar sin tolkning av den sockersöta hårstylingen.
Annons
Hårtrender #8 – Så gör du en snygg vardagsuppsättningBrand logo
Hårtrender #8 – Så gör du en snygg vardagsuppsättning

Rosetter kan pigga upp det mesta – väskor, frisyrer, plagg och skor. Under hösten och vintern har modedetaljen varit riktigt på tapeten, och även på modevisningarna för vår och sommar 2024 syns rosetten som en av de trendigaste accessoarerna. Märken som Acne, Balenciaga, Dior, Chanel och Versace har alla inkorporerat rosetter på olika sätt i sina modevisningar, ofta i håret som accessoar.

En person som tagit den här trenden till hjärtat är evigt moderiktiga Elsa Hosk, den svenska supermodellen som blivit en stilförebild för miljontals kvinnor världen över. Elsa är känd för att vara bland de första att anamma de senaste trenderna och göra dem både snygga och tillgängliga.

På Instagram har Elsa Hosk lagt upp en bild där hon har ett tunt sidenband i håret, och använder det som en slags tofs i sin blonda page.

Annons

”Så elegant och vacker”, skriver en person.

”Så sött”, skriver en annan.

Influencern hyllas för rosetterna i håret

I en intervju med Vogue Scandinavia berättar norska influencern Jenny Cha hur hon stylar hela håret med rosetter – något som uppmärksammades när hon gick på Köpenhamns modevecka. Även om Jenny använt rosetter i håret sedan hon var barn har designern Sandy Liang, som strösslar rosetter över sina kläder och accessorarr, varit en stor inspirationskälla.

– Det har spelat en väldigt stor roll, precis som att jag ser fler och fler som har rosetter i sina looks, säger hon och fortsätter:

– Det är en så söt trend som alla kan göra. Det är så enkelt och billigt.

Annons