Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Enkla knepet som fixar snygga bryn i raketfart

03 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografkampus production/pexels
glad tjej med lockigt hår och välformade bryn
Drömmer du om välformade bryn men har svårt att få till det? Då kan det här enkla tricket vara lösningen.
Annons
Skönhetsredaktörens bästa torrschamponBrand logo
Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

Pennor, puder, pomador och mascaror - det finns hur mycket brynpodukter som helst att välja mellan men vad du än har i händerna gäller det ju att ändå få till den där formen. Så hur gör man? Det finns massor av knep att pröva men ett av de allra enklaste är att använda en stencil.

Har du aldrig sett en sådan förut är det en liten transparent plastbit med utstansad form i mitten. Du placerar stencilen över dina bryn och kan sedan lätt fylla i utan att riskera att färgen hamnar utanför. Perfekt för alla oss som har svårt att få till formen på fri hand. Det finns dessutom mängder av olika varianter att välja mellan så du kan lätt hitta en form som du gillar. Fiffigt är att när du väl fyllt i den önskade formen kan du väldigt enkelt plocka bort de bryn som hamnar utanför.

Annons

Du kan använda i stort sett vilken brynprodukt som helst när du fyller i. Den enda som inte är toppen till just stencil är brynmascara. Men penna, puder och pomada fungerar alla fint. Här är tre stenciler vi gillar.

Brynstenciler med många valmöjligheter

ögonbrynsstenciler från anastasia

Stencils från Anastasia Beverly Hills är ett kit med fem former som passar dig vill kunna variera brynen från smala till riktigt fylliga. Kostar 255 kr och finns här (reklamlänk).

Plånboksvänliga brynstenciler

transparenta brynstenciler från ardell

Brow Perfection Stencils från Ardell är ett prisvärt kit med fyra ganska smala former där du enkelt ser hur resultatet kommer att bli. Det kostar 89 kr och finns här (reklamlänk).

Annons

Komplett brynkit inkl stenciler

brynkit med stenciler

Eyebrow Beauty Kit från Depend är ett välkomponerat kit där du förutom fyra stenciler också får brynskugga i två nyanser, en highlighter som hjälper dig att ge lyft och mer lyster plus ett vax för fixering. Här kan du också välja mellan tre olika nyanskombinationer. Det kostar 329 kr och finns här (reklamlänk).

Annons