Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Smarta produkten som ger dig vita tänder snabbt

16 feb, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotografjuan vargas/pexels
kvinna med hatt, röda läppar och vitt leende
Ett mer bländande leende är bara några minuter bort.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Är tänderna inte lika bländade vita längre? Det finns mycket som kan göra dem missfärgade men att vända på steken har inte varit lika lätt. Tills nu. För alldeles nyligen har den hyllade och hajpade Teeth Whitening Pen från Spotlight Oral Care landat här. Den lilla pensel-produkten blev snabbt en viral succé på TikTok för sin snabba effekt. Så hur fungerar det?

5 minuters tandbleknings fix

Teeth Whitening Pen är framtagen av irländska tandläkare och det verksamma ämnen man använder är väteperoxid i en gel. Det är en nästan barnsligt enkel behandling att göra. Du klickar fram gelen och penslar sedan helt enkelt på den över dina tänder. Vänta fem minuter och skölj sedan med vatten. Klart!

Annons
pensel att ljusa upp tänderna med

Du får en viss effekt direkt men ju fler gånger du använder den desto finare blir det. Produkten går faktiskt att använda varje dag om du skulle önska. Allra bäst effekt får du dock om du samtidigt använder märkets smarta remsor där den aktiva ingrediensen har en högre koncentration. Men vill du bara ha en väldigt snabb uppfräschning av ditt leende är det här ändå ett kul, säkert, prisvärt och smidigt alternativ.

kit med teeth whitening pen
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Teeth Whitening Pen från Spotlight Oral Care kostar 259 kr och du hittar den här (reklamlänk).

Annons