Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Då kommer Beccas hyllade Under Eye Brightening Corrector tillbaka

15 feb, 2022 
ikoniska skönhetsprodukten som trollar bort mörka ringar
Allt om ikoniska produkten som också går under namnet "åtta timmars sömn på burk".
Annons
Trendigaste frisyrerna 2022Brand logo
Trendigaste frisyrerna 2022

Beccas lilla burk med Under Eye Brightening Corrector har varit en räddare i nöden för många. Anledningen är att den mjukt skimrande formulan gör magi på mörka ringar. Bara en lätt strykning med den lena gelcremen och man ser pigg ut igen. Utan att det syns att du har produkt på huden. Just därför har den också fått smeknamnet "åtta timmars sömn på burk". Så vad är problemet? För några månader sedan gick det australiensiska märket i graven och produkten försvann från hyllorna. Det har lett till att vissa bunkrat medan andra fått jaga på nätet att hitta några kvarblivna burkar. Många har också försökt hitta en ersättare men än så länge finns ingen vinnare där.

Annons

Under ny flagg

under eye brightening corrector från smashbox loves becca

Men nu kan vi meddela att Under Eye Brightening Corrector kommer tillbaka. Det är inte Becca som återuppstår. Några av de mest älskade produkterna har däremot tagits över av Smashbox. De har redan lanserat dessa "nyheter" i USA men här hemma har det blivit förseningar och många som spänt väntar på nyheten när produkterna äntligen kommer. Och nu vet vi!

Då relanseras ikoniska produkten

Juni är månaden vi sätter ett stort kryss i kalendern. Då landar Smashbox loves Becca på Kicks och där ingår Under Eye Brightening Corrector tillsammans med en annan favorit - Shimmering Skin Perfecting Powder.

Annons
fyra nyanser av under eye brightening corrector

Under Eye Brightening Corrector från Smashbox loves Becca kommer att finnas i fyra nyanser och priset för de dryga 4,5 grammen blir 285 kr.

Annons