Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sminka dig som Kate Middleton – produkterna hon använder avslöjade

18 maj, 2021 
hertiginnan av cambridge
Elegant klassisk är hertiginnan av Cambridges makeuplook. Nyfiken på vad hon använder för att få till den? Då ska du titta här.
Annons
Så fixar du festsminkningenBrand logo
Så fixar du festsminkningen

Kate Middleton är en av vår tids största stilikoner och det är många som är nyfikna på hur hon får till sin både eleganta och klassiska look. För att få reda på vilka produkter hon använder har man inte bara pepprat makeupartisten från Kates och Williams bröllop med frågor. Det har spanats på tennismatcher, snokats på fotograferingar och närstuderats instagraminlägg från hennes entourage på resor. Och det verkar som om inte bara hennes stil är klassisk, även flera av produkterna är ikoner som hängt med i många år. Här är några av dem som hertiginnan av Cambridge sägs ha som privata favoriter.

Hertiginnan Kates mascara och ögonskugga

Till den mjukt sotade ögonlooken Kate hade på sitt bröllop använde hennes makeupartist Urban Decays palett Naked, som du kan kolla in närmare här, eller köpa. (reklamlänk)

Annons

Till vardags använder däremot hon gärna singelskuggor från Bobbi Brown, som just nu finns till pangpris på Lyko här! (reklamlänk)

Bobbi brown palett
Klicka på bilden för att komma direkt till ögonskuggorna!

Favoriten att måla fransarna med är Lancômes mascara Hypnôse, som du kan kolla in eller köpa här. (reklamlänk)

volymmascara från lancôme
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran!

Kates favoritsmink

Det ryktas att Nars ikoniska puderrouge Orgasm är det hertiginnan föredrar att piffa upp sina kinder med, kika här ifall hennes favorit finns med på alla reor just nu (reklamlänk).

Annons

För att få till en solkysst känsla under sina graviditeter har dock Bobbi Browns berömda Shimmer Brick i Bronze varit den hon använt, klicka här för att se paletten eller köpa den! (reklamlänk)

nars ikoniska rouge orgasm
Klicka på bilden för att komma till rouget!
multifunktionell bronzer från bobbi brown
Klicka på bilden för att komma till bronzern!

På läpparna

Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins är en älskad trotjänare som bland annat siktats i Kate Middletons hand när hon var på Wimbledon och kollade tennis. Det finns i många nyanser men genom att titta på färgen på tuben har man kommit fram till att hertiginnan använder Rose Shimmer. Du kan själv köpa läppfavoriten till kanonpris här! (reklamlänk)

Annons
vård, ton och mjuk glans i en tub
Klicka på bilden för att komma till läppglanset!

Så får du till Kates vackra hår!

Satin Supreme Hold Hairspray från Elnett ska ha varit en av produkterna som fick följa med när Kate var på besök här i Sverige, ett spray som kostar under hundralappen, kolla närmare här! (reklamlänk) Till samma resa ska även den klassiska och mycket exklusiva borsten från Mason Pearson, som år efter år hyllas av varenda kändis (reklamlänk). Även torrschampot Pillow Proof Extender Spray från Redken ska ha packats ner i hårstylingväskan.

klassisk hårspray från elnett
Klicka på bilden för att komma till sprayet!
lyxig borste med mix av nylon och svinborst
Klicka på bilden för att komma till borsten alla älskar.

Nyfiken på hur en annan kunglighet fixar looken? Här får du tipsen om hur du får till Meghan Markles ögonbryn.

Källa: Vogue Australia

Annons