Strandlockar med spray

Blend Sea Salt Spray från Keune

Blend Sea Salt Spray från Keune doftar friskt och har ett munstycke som finfördelar och duschar ut innehållet i stora moln. Krama i fuktigt hår och du får mjuka vågor med en ganska matt finish. Ca 199 kr.
Beach Day Texturizing från Unite

Beach Day Texturizing från Unite är lyxvarianten som du kan spraya i lätt fuktigt hår för mjukare vågor och direkt på torrt hår för en mer vindrufsad effekt. Finishen är lite glansigare än resten av gänget. Bra sprayfunktion och gudomlig doft! Ca 325 kr.
Beach Spray Texturizing & Volumizing från Lernberger Stafsing

Beach Spray Texturizing & Volumizing från Lernberger Stafsing har en söt varm doft och innehåller mineralkomplex och extrakt från druvkärnor som skyddar från både slitande värme och blekande UV-ljus.

Det vårdande innehållet märks för känslan i håret är luftigt fräsch snarare än sträv, som annars är fallet med liknande produkter. Ca 179 kr.
Beach Spray från Larsson & Lange

Beach Spray från Larsson & Lange har den minsta flaskan vilket gör den bra att ta med på semestern. Doften är fruktig och innehållet hjälper dig att få volym och fall om du sprayer den på torra strån och kramar upp med händerna. Ca 169 kr

Mest läst