Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören: Här är den bästa volymmascaran

19 dec, 2023 
AvJessica blockström hember
Mascara bäst i test volym
Drömmer du om maffiga fransar som sätter fokus på ögonen har du kommit rätt. Här är fem riktigt bra volymmascaror som alla fixar jobbet med finess.
Annons

Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström Hember har listat de fem bästa mascarorna för fylliga fransar med volym.

Bäst i test – mascara med volym

Från byggbara mascaror i flera steg till den perfekta borsten – här är de bästa volymmascarorna för en intensiv blick.

1. Butter London, Double Decker Lashes

En mascara där borsten kanske inte ser så spännande ut men den lyckas verkligen få bra tag i alla strån och täcka dem med sin volymgivande och vårdande formula. Den går dessutom utmärkt att bygga på ordentligt utan att du tappar den eleganta och definierade finishen, och tack vare en speciell teknologi blir det snygg böj på fransarna också. Se mer och köp volymmascaran här (reklamlänk).

Double Decker Lashes från Butter London.
Klicka på bilden för att komma direkt till volymmascaran.
Annons

2. Perfect Strokes Universal, Rare Beauty

En ovanligt knubbig hylsa som känns skön och trygg att hålla i. Borsten är väldigt tät men lyckas ändå trolla fram en riktigt elegant volymlook med snygg böj. Trots sin krämighet upplevs formulan fjäderlätt på fransarna. Den är vattenresistent och sitter mycket bra men går ändå snabbt att få av. Se mer och köp mascaran här (reklamlänk).

Perfect Strokes Universal från Rare Beauty.
Klicka på bilden för att komma direkt till volymmascaran.

3. The Professionall Mascara, Make Up Forever

En tvåstegsraket där du grundar med smal precisionsborste som lyfter och fångar även de kortaste stråna, i steg två används en tätare borste som för­delar generöst med svart fluffig formula. Båda innehåller ceramider och kombinationen ger maffiga och långa partyfransar. Vill du bara ha mjuk vardags­look? Stanna i så fall vid steg 1. Se mer och köp volymmascaran här (reklamlänk).

Annons
The Professionall Mascara från Make Up Forever.
Klicka på bilden för att komma direkt till volymmascaran.

4. Pro XXL Volume, L’Oréal Paris

En dubbeltaktare där du hittar vit primer i ena änden och krämig svart mascara på en lätt böjd borste i den andra. Förutom att du med de två stegen bygger fin volym så får fransarna hjälp att växa sig starkare och smidigare tack vare bivax, jojobaolja och Pro Vitamin B5. Se mer och klicka hem volymmascaran här (reklamlänk).

Annons

5. Thrill Seeker, Rimmel

En ny budgetfavorit som bjuder på krämig mascara och timglasformad borste. Du får maffig volym på bara några drag och resultatet sitter mycket bra. Den mycket täta borsten är inte toppen för finlir, hoppa över undre fransraden om du inte gillar lite klumpig look. Den något blygsamma mängden i tuben drar ner betyget något. Se mer och köp volymmascaran här (reklamlänk).

Thrill Seeker från Rimmel.
Klicka på bilden för att komma direkt till volymmascaran.

Tips: Det är lätt att det hamnar feta rester från krämer och serum på fransarna när du gjort din rutin. Rengör med lite micellärvatten först så sitter ­mascaran bättre.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknepBrand logo
Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
Annons