Artikeln innehåller reklamlänkar
Skönhetsredaktören: Här är den bästa volymmascaran

lightwavemedia
Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
0:54

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep

(0:54)

Slå på ljud

Double Decker Lashes

Butter London

En mascara där borsten kanske inte ser så spännande ut men den lyckas verkligen få bra tag i alla strån och täcka dem med sin volymgivande och vårdande formula. Den går dessutom utmärkt att bygga på ordentligt utan att du tappar den eleganta och definierade finishen och tack vare en speciell teknologi blir det snygg böj på fransarna också. Se mer och köp volymmascaran (länk till Lyko) här.

Pris: Ca 279 kr/12 ml.

Perfect Strokes Universal

Rare Beauty

En ovanligt knubbig hylsa som känns skön och trygg att hålla i. Borsten är väldigt tät men lyckas ändå trolla fram en riktigt elegant volymlook med snygg böj. Trots sin krämighet upplevs formulan fjäderlätt på fransarna. Den är vattenresistent och sitter mycket bra men går ändå snabbt att få av. Se mer och köp volymmascaran (länk till butik) här.

Pris: Ca 299 kr/13,5 ml.

The Professionall Mascara

Make Up Forever

En tvåstegsraket där du grundar med smal precisionsborste som lyfter och fångar även de kortaste stråna, i steg två används en tätare borste som för­delar generöst med svart fluffig formula. Båda innehåller ceramider och kombinationen ger maffiga och långa partyfransar. Vill du bara ha mjuk vardags-­look? Stanna vid steg 1. Se mer och köp volymmascaran (länk till butik) här.

Pris: Ca 329 kr/16 +1 ml.

Skönhetsredaktören: 7 produkter som piggar upp ögonen

Pro XXL Volume

L’Oréal Paris

En dubbeltaktare där du hittar vit primer i ena änden och krämig svart mascara på en lätt böjd borste i den andra. Förutom att du med de två stegen bygger fin volym så får fransarna hjälp att växa sig starkare och smidigare tack vare bivax, jojobaolja och Pro Vitamin B5. Se mer och klicka hem volymmascaran (länk till Kicks) här.

Pris: Ca 189 kr/7,1 + 6,7 ml.

Thrill Seeker

Rimmel

En ny budgetfavorit som bjuder på krämig mascara och timglasformad borste. Du får maffig volym på bara några drag och resultatet sitter mycket bra. Den mycket täta borsten är inte toppen för finlir, hoppa över undre fransraden om du inte gillar lite klumpig look. Den något blygsamma mängden i tuben drar ner betyget. Se mer och köp volymmascaran (länk till Eleven) här.

Pris: Ca 99 kr/8 ml.

Tips: Det är lätt att det hamnar feta rester från krämer och serum på fransarna när du gjort din rutin. Rengör med lite micellärvatten först så sitter ­mascaran bättre.

Mest läst