Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Skönhetsinspiration från Stockholm Fashion Week

12 feb, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografadam katz sinding/Stockholm Fashion Week
Spana in de fina streetstyle-lookerna från modeveckan där det röda läppstiftet lyste upp mångas läppar.
Annons

Modeveckan är i full gång, om än på ett annorlunda sätt den här säsongen. Det hindrar dock inte modefolket att bjuda på en rejäl dos inspiration, både när det kommer till kläder och makeup. Och om det finns en detalj som sticker ut så är det färgen på läpparna. Många har klätt dem i rött den här veckan vilket verkligen värmer upp härligt i iskylan. Här är några vi fastnat extra för.

Modellen Cajsa Wessberg bjuder alltid på solsken, så också i kylan under modeveckan. Hennes leende pryddes av YSLs vårdande och färgade lyxbalsam Rouge Volupté Shine i en härlig röd nyans som tillsammans med håret, ögonskuggan och kläderna gav en häftigt monokrom look.

Annons

Som ett vackert sagoväsen är stylisten Bea Åkerlund i sitt yviga blonda hår (signerat Noirs Hasse), generösa allmogesjal, de coola oversize-handskarna från Handsome Stockholm, kostymen från BLK DNM och så de knalliga röda läpparna som den perfekta pricken över i.

Vår tids Garbo, modeprofilen och smyckesdesignern Ingela "Ingy" Klemetz Farago, lyste upp vintermörkret med sin knalligt röda och glansiga mun. Bakom de generösa solglasögonen skymtades en riktigt cool och modernt generös eyeliner-vinge.

Annons

Charlotte Manning, som bl a är chef på networking-appen HON, matchade sin svarta statement-kappa med mörkt röda läppar som målats med Weightless Lipstick i nyansen Fringe från indiemärket Kosås (som trots sitt namn inte är svenskt utan kommer från LA i Amerika).

Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Läs mer:

Annons