Modeveckan är i full gång, om än på ett annorlunda sätt den här säsongen. Det hindrar dock inte modefolket att bjuda på en rejäl dos inspiration, både när det kommer till kläder och makeup. Och om det finns en detalj som sticker ut så är det färgen på läpparna. Många har klätt dem i rött den här veckan vilket verkligen värmer upp härligt i iskylan. Här är några vi fastnat extra för.

Adam Katz Sinding 2021

Modellen Cajsa Wessberg bjuder alltid på solsken, så också i kylan under modeveckan. Hennes leende pryddes av YSLs vårdande och färgade lyxbalsam Rouge Volupté Shine i en härlig röd nyans som tillsammans med håret, ögonskuggan och kläderna gav en häftigt monokrom look.

Adam Katz Sinding 2021

Som ett vackert sagoväsen är stylisten Bea Åkerlund i sitt yviga blonda hår (signerat Noirs Hasse), generösa allmogesjal, de coola oversize-handskarna från Handsome Stockholm, kostymen från BLK DNM och så de knalliga röda läpparna som den perfekta pricken över i.

Adam Katz Sinding 2021

Vår tids Garbo, modeprofilen och smyckesdesignern Ingela "Ingy" Klemetz Farago, lyste upp vintermörkret med sin knalligt röda och glansiga mun. Bakom de generösa solglasögonen skymtades en riktigt cool och modernt generös eyeliner-vinge.

Adam Katz Sinding 2021

Charlotte Manning, som bl a är chef på networking-appen HON, matchade sin svarta statement-kappa med mörkt röda läppar som målats med Weightless Lipstick i nyansen Fringe från indiemärket Kosås (som trots sitt namn inte är svenskt utan kommer från LA i Amerika).

Sex steg till en perfekt bas
Slå på ljud

Läs mer:

Skönhetsredaktören: Här är finaste röda läppstiften till nyårsafton

Skönaste läpptrenden just nu

Veckans look: Love Act + Tove Styrke

Mest läst