Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Bästa solskyddet när du vill ge ansiktet en pigg lyster

01 jun, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografshutterstock/tt
Abigail Cowen i Cannes med lyster och glow på huden
Ge huden en extra solkysst och lystrig finish med de här solskyddande favoriterna.
Annons
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Känns huden lite glåmig eller drömmer du bara om att få en riktigt snygg glow? Ett superenkelt sätt att fixa det, som inte kräver fler steg i rutinen, är att satsa på en solskyddskräm som adderar just lyster. Det finns många fina varianter att välja mellan, här hittar du allt från olika typer av glow till varierande solskyddsfaktor.

4 fina solskydd som ger lyster

solkräm som ger mjuk glow från sun bum

Glow 30 från Sun Bum är en favorit för att den ger en mjuk och subtil lyster till huden som ser helt naturlig ut. Den har också en återfuktande formula där man även lagt till en liten dos uppfräschare c-vitamin. Glow 30 är fin även under makeup, då får den en primerliknande effekt. Och den är väldigt prisvärd jämfört med liknande produkter.

Annons

Glow 30 från Sun Bum kostar 275 kr/59 ml och du hittar den här (reklamlänk).

solkräm som ger lyster från supergoop

Älskar du glow och vill ha mycket av den varan är nya Glow Screen SPF 30 från hajpade märket Supergoop ett hett tips. Formulan är skön och går på jämnt och fint och det är nästan så mycket lyster att du kan spegla dig i den. Har du den som primer under makeup blir effekten dock mjukare och väldigt fräsch. Förutom solskydd innehåller den hyaluronsyra och niacinamid som jämnar ut både hudens yta och ton.

Annons

Glowscreen SPF 30 från Supergoop kostar 459 kr/50 ml men finns även i en mindre, lite billigare och fickvänlig tub på 20 ml. Du hittar både här. (reklamlänk)

lystrigt solkysst solkräm från marc inbane

Drömmer du om lyster och solkysst färg i ett och samma solskydd ska du vända dig till Marc Inbane. Märkets Crème Solaire Bronze SPF 30 har en ganska rejält tonad formula med härligt krämig konsistens och lyxigt skimrande finish. Här bjuds du också på hydvårdande ingredienser som Provitamin B5.

Annons

Crème Solaire Bronze SPF 30 från Marc Inbane kostar 579 kr/50 ml och du hittar den här. (reklamlänk)

glow med högt solskydd från colorescience

Med Sunforgettable Total Protection Face Shield Glow SPF50 från Colorescience får du ett riktigt högt skydd. Det är också lätt att smörja in ordentligt med produkt som sig bör utan att det blir kladdig. Formulan är vit med prickar men blir hudtonad när du smörjer in den och finishen är en snyggt återfuktad glow.

Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex SPF50 från Colorescience kostar 665 kr och du hittar den på salonger som använder märket. Dem kan du hitta här.

Annons