0:58

Efter reklamen: Höstens hårtrender som funkar redan nu

(0:58)

Slå på ljud

För många har semestern precis hunnit börja, och då är man inte redo att planera för hösten än. Därför är det perfekt att många av de kommande hårtrenderna i höst fungerar lika bra redan i sommarvärmen!

Här hittar du inspiration till sommarens frisörbesök och hårstyling – samtidigt som det garanterar dig att vara helt rätt även i höst.

Grått hår stora trenden på röda mattan på Cannes filmfestival

Fjäderlätt uppklippning

Ett bombsäkert sätt att vara trendigast på kontoret i höst är att satsa på en snygg uppklippning med mängder av lager – uppklippningen kommer göra att håret ser mer levande och voluminöst ut, och med hjälp av några hårslingor kring ansiktet framhävs också ens ansiktsdrag på snyggast möjliga sätt.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Slickat hår

Inget säger cool business lady som en riktigt slickad håruppsättning – och det är lika fint till vardags som till fest. Inspireras av Leslie Grace och satsa på en ordentligt sidbena med lite lugg, eller välj en mer klassiskt spikrak mittbena till den eleganta frisyren.

Smarta knepet – så skapar du den perfekta hästsvansen

Eldröd frisyr

Det är nog många som ställer sig i kö för att bli rödhåriga när de får se den här bilden på skådespelaren Sarah Hyland. Kastanjerött hår med koppartoner kanske känns höstigt för många, men funkar faktiskt lika bra året runt – och är extra vackert i solskenet.

Lång page

En längre page, där håret slutar någonstans mellan käken och nyckelbenet beroende på tycke och smak, är en supersnygg frisyr som alla passar i. Den är också lätt att ta hand om, och går att variera i oändlighet.

Slarvig bulle

Den här frisyren handlar om att ta vara på sin naturliga hårtextur, och inte kämpa för mycket med att få alla små slingor och strån att göra som man vill. Frisyren, som kanske passar bäst om man har självfall eller lockigt hår, utgår från en slarvig bulle på toppen av huvudet, samtidigt som de hårtestar som inte får plats i bullen får en naturlig roll. Både snyggt och avslappnat!

Källa: Cosmopolitan.

Nya trendfrisyren Wolf Cut är här – så ser den ut och så stylar du den