Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Nikki Aminis nya drömprojekt

01 jan, 2022 
niki amini och niklas twetman
Med Aivira har Idol-juryns före detta medlem hittat lösningen för sin torra hy.
Annons
Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du maskneBrand logo
Skönhetsredaktören tipsar: Så undviker du maskne

Nikki Amini har lämnat Idol-juryn och satsat på en helt ny karriär. Tillsammans med maken Niklas Twetman hon har nyligen lanserat hudvårdsmärket Aivira. Här svarar hon på varför hon bestämde sig för att ta fram egna produkter och vad som gör att just dessa sticker ut.

Vad är bakgrunden till Aivira?

- Jag har alltid varit intresserad av hudvård men aldrig hittat något som verkligen hjälpt min mycket torra hy, speciellt under de kalla månaderna här. Efter att testat det mesta bestämde jag mig för att lösa det själv.

Vad gör era produkter unika?

- De innehåller ectoin, en naturlig molekyl som finns i ökenområden och i saltsjöar. Den har tidigare använts medicinskt för att motverka torra slemhinnor men visat sig även vara en fantastisk återfuktare för huden. Det fina är att den inte bara ger massor av fukt, den håller också huden återfuktad i flera dagar samtidigt som den stärker hudbarriären och har antiinflammatorisk effekt.

Ditt bästa hudvårdstips?

- Att torka huden efter rengöringen med bomullspads eller en tvättlapp. Jag träffade en hudläkare i London för många år sedan som lärde mig att handduken alla torkar sig med kan addera bakterier på den rena huden.

Nikki Aminis hudvårdsmärket Aivira

Aivira består just nu av m men fler produkter är på gång. Priserna börjar på ca 599 kr och du hittar märket här (reklamlänk).

Annons