zendaya och tom holland

Uppgifter om att Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har ett hemligt kärleksförhållande fick i februari 2022 många att haja till. Hur kunde vi ha missat det? Och varför skrev ingen om saken tidigare? Några av de första som lyfte på locket var Sanna Lundell och Ann Söderlund som i podcasten Inte din morsa, menade att snacket pågått i flera år.

TV: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år
1:13

Efter reklamen: TV: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

(1:13)

Slå på ljud

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund.

Faktum är att det finns flera kändispar vars kärlek flugit under radarn. Här är de vi efter en tids hemlighetsmakeri till sist fått kännedom om!

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling

daniel och victoria förlovade

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling, senare prins Daniel, tillkännagav sin förlovning 2009.

Sveriges kronprinsessa Victoria föll för sin personlige tränare Daniel Westling på hans kändistäta gym Master Training i Stockholm 2001. Det skulle dröja flera år innan hovet gick ut med deras relation som man då menade hade börjat i vänskap.

Kronprinsessan och prins Daniel gifte sig 2010 och i bröllopstalet sa han:

– För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna med en härlig humor, en stark pliktkänsla och dessutom väldigt, väldigt klok. Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon.

Zendaya och Tom Holland

zendaya och tom holland

Zendaya och Tom Holland syns tätt ihop på röda mattan.

Euphoria-stjärnan Zendaya och skådiskollegan Tom Holland kunde efter månader av spekulationer inte hålla sin relation hemlig mer. I slutet på 2021 sa hon:

– Jag tycker att när man älskar någon är det en helig sak och en speciell sak, något som du vill ta itu med och gå igenom och uppleva och njuta av med varandra, menade Zendaya apropå varför de inte sagt någonting om relationen tidigare.

Kända kvinnorna över 50 delar sina bästa skönhetstips

Cara Delevingne och Ashley Benson

Modellen Cara Delevingne tillkännagav i ett Instagraminlägg sommaren 2019 att hon firat 1-årsjubileum med flickvännen Ashley Benson. ”Det har gått ett år så varför inte?”, resonerade hon. Relationen höll i två år totalt.

Nicole Kidman och Lenny Kravitz

lenny kravitz, nicole kidman, keith urban

Nicole Kidman och Lenny Kravitz är idag goda vänner, så pass att de kan hänga ihop med Nicoles nuvarande make Keith Urban. Bilden togs 2013.

Oscarsvinnaren Nicole Kidman och rockstjärnan Lenny Kravitz var i början på 00-talet förlovade i hemlighet. Paret träffades efter att Nicole skilt sig från Tom Cruise, och behövde någonstans att bo. Hon hyrde Lennys hem och där någonstans började kärlekshistorien.

Det är först efter att Lennys dotter Zoe vuxit upp och pratat om hur ”de alla bodde ihop”, som bitarna börjat falla på plats. Det är okänt när förlovningen bröts men Nicole har berättat att hon, Lenny och Zoe har en fin relation än idag.

– Jag känner Zoe, jag var förlovad med hennes pappa. De är familj! Jag älskar Lenny, han är en toppenkille, har hon sagt.

Dolly Partons hemlige make Carl Dean Thomas – därför döljer hon honom

Katie Holmes och Jamie Foxx

katie holmes och jamie fox

Katie Holmes och Jamie Fox var svåra at fånga på bild ihop, nästan bara paparazzi lyckades!

Ett annat ex till Tom Cruise som hållit sin nya flamma hemlig är skådespelaren Katie Holmes. Åren 2013-2019 dejtade hon artisten Jamie Foxx. Ingen fick lov att ställa frågor om det, trots att paret gick på (ett fåtal) event ihop. Jamie avbröt till och med en intervju en gång när kärleken till Katie kom på tal.

Jamies egen dotter Corrine gjorde ett sällsynt uttalande om pappas flickvän våren 2019:

– De är toppen och Katie är alltid så tjusig. De är underbara. De är riktigt bra, bäst, menade hon.

Molly Sandén och Danny Saucedo

danny saucedo och molly sanden

Danny Saucedo och Molly Sandén brött upp sin förlovning 2019.

Ex-paret Molly Sandén och Danny Saucedo höll ihop i sex år, varav det första i hemlighet.

– Vi är offentliga och för att få stopp på spekulationer och folk som undrar så släpper vi det här nu. Vi tycker egentligen att det är märkligt men väljer ändå att göra det. Vi vill vara kära i fred, och tar det här som det kommer, menade Danny när Expressen ställde frågor om förhållandet vintern 2013.

Anna Eberstein och Hugh Grant

hugh grand och anna eberstein

Av och på! Hugh Grant och Anna Eberstein är idag gifta.

Vad alla inte vet är att Notting Hill-skådisen Hugh Grant är gift och har tre barn med den svenska tv-producenten Anna Eberstein. Vägen till äktenskap och kärnfamilj har varit krokig då de även haft pauser i förhållandet och Hugh använt den tiden till att bli förälder till ytterligare två barn med Tinglan Hong. Idag är Anna och Hugh officiella på pappret, men ligger fortsatt lågt med sin relation.

– Det är ett udda arrangemang, har en källa med insyn sagt till The Sun.

Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

Cecilia Dahlbom och Oscar Enestad

När Mello-stjärnan Oscar Enestad först blev tillsammans med den 29 år äldre flickvännen Cecilia Dahlbom var det locket på av den enkla anledning att han själv var blott 19 år gammal. Det tog två år innan deras kärlek blev offentlig och därefter har Oscar släppt låtar om relationen. På singeln I love it sjunger Oscar om sin ”förbjudna” kärlek till Cecilia.

”Den handlar för mig om att få älska vem man vill och om att stå upp för sig själv. Den här låten är till alla er som inte känt er accepterade för vem man är och vem man vill vara med. Låt aldrig någon tala om för dig hur DU ska leva ditt liv, vem man bör älska och inte bör älska”, skrev Oscar på Instagram i samband med låtsläppet 2019.

Källa: MSN Nöje, Expressen, Buzzfeed, Marie Claire

Foto: TT

Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin
1:18

Efter reklamen: Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

(1:18)

Slå på ljud
Mest läst